Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Helemaal klaar voor de zomer

Ben jij alweer helemaal voor de zomer? Dat het weer in Nederland nou niet bepaald meewerkt, hoeft jou natuurlijk niet tegen te houden om je lichaam helemaal klaar voor de zomer te maken. Je hoeft zeker niet gelijk heel heftig aan de slag te gaan maar een paar leuke behandelingen helpen je wel om er nog beter uit te zien.

Zo wil je natuurlijk ook dat je nagels er uit goed uitzien wanneer het weer tijd is voor sandalen. Echter zijn voeten die de hele winter in dichte schoenen hebben, nogal eens het aanzien misschien niet helemaal waard.. gelukkig is een kalknagels verwijderen helemaal niet zo’n grote ingreep, maar wel een met groots resultaat. Je kunt hiervoor natuurlijk aan de slag met de remedies die bijvoorbeeld te koop zijn bij de drogist. An sich werken die natuurlijk ook prima maar dat duurt wel lang en die tijd heb je wellicht niet. Kalknagels kunnen ook worden behandeld door middel van laser. Het voordeel hiervan is dat de schimmelsporen ook daadwerkelijk worden gedood. Kalknagels worden namelijk veroorzaakt door een schimmel en die heb je er niet zomaar onder. De behandeling van een kalknagel is dus een serieuze aangelegenheid, maar wel een behandeling die je graag wil doen omdat je voeten er daarna zoveel beter uitzien in een mooie open schoen.

Een andere behandeling die rond de zomertijd veel gevraagd is, is een anti-transpiratie behandeling. Die behandelingen gebeuren met het middel botox. En ja, dat is dezelfde botox als dat wordt ingezet om bijvoorbeeld kraaienpootjes te behandelen. Botox is een middel dat onderliggende spieren stillegt of in elk geval voor een groot deel verlamt. Hierdoor zijn de spieren die ervoor dat je gaat zweten, ook minder actief. Veel mensen kiezen voor een behandeling van de oksels, dit gebied is goed te behandelen en geeft direct resultaat. 

http://www.clinic63.nl