Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Verwachte onderhoudsbeurten op een rijtje

Gebouwen en panden worden dagelijks aan allerlei weersomstandigheden blootgesteld. Hierdoor kan het bijvoorbeeld zijn dat er viezigheid achterblijft op de ruiten van het gebouw, er aanslag ontstaat op de stenen buitenkant of er een zonnescherm afbreekt door harde wind. Verder zijn gebouwen onderhevig aan andere onderhoudszaken, zoals het vervangen van een intercomsysteem of het aanleggen van een nieuwe verwarmingsinstallatie. Aan deze onderhoudsbeurten zitten natuurlijk ook prijskaartjes verbonden, waarvoor het budget niet altijd toereikend genoeg voor is. Om die reden kan het erg inzichtelijk en functioneel zijn om een meerjarenplan op te stellen voor de toekomstige onderhoudsbeurten van een appartementencomplex, overheidsgebouw of bedrijfspand. Meer weten over deze meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB) van Laan35? Lees hieronder dan snel verder of neem een kijkje op de website van Laan35!

Het opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning

Onderhoudsbeurten voor panden kunnen vaak ver van tevoren ingepland worden, waardoor het mogelijk is om een planning op te stellen voor het onderhoud. Laan35 doet dit op basis van een visuele inspectie van het pand, waaruit de mogelijke, toekomstige onderhoudsbeurten opgemaakt kunnen worden. Aan de hand van foto’s wordt dan ook duidelijk uit het meerjarenplan welke onderhoudsbeurten noodzakelijk zullen zijn. Ook worden de verbonden kosten opgenomen in de planning, zodat bewoners van een appartementencomplex bijvoorbeeld niet voor verrassingen komen te staan. Door de planning aan ons over te laten, hoeft u niet langer uw hoofd te buigen over ingewikkelde zaken omtrent het onderhoud van het appartementencomplex, overheidsgebouw of bedrijfspand.

Contact met Laan35

Door de jarenlange ervaring van de experts van Laan35 bent u verzekerd van een professioneel opgestelde en realistische planning van verwachte onderhoudszaken. Zou u daarom door ons een Meerjarenbegroting op willen laten stellen? Neem dan contact met ons op via de website voor meer informatie over onze diensten en advies over de mogelijkheden voor uw pand.

https://laan35.nl/