Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Jurk met print

Duurzame jurk met print 

Als je op zoek bent naar een leuke jurk met print die ook nog duurzaam is gemaakt dan ben je bij Marble Berriez aan het juiste adres. Onze jurken worden in naaiatelier in Nederland gemaakt en hiermee wordt het transport eenvoudiger en is de co2 uitstoot minder.  In ons assortiment hebben we zes verschillende jurken met print waar je uit kan kiezen. Ook hebben we bijpassende jurkjes voor meisjes, zodat je samen met je dochter kunt twinnen. De jurken zijn ook leuk om als cadeau te geven aan een vriendin en haar dochter. De jurken met print zijn erg vrolijk en zomers en voegen echt iets toe aan je kledingkast. 

Verschillende soorten print

De zes jurken die wij in ons assortiment hebben zijn beschikbaar in verschillende printen. Je kan kiezen uit Lemons & tiles me, dit is een vrolijke jurk met met groen en oranje tinten en een lemon print. Daarnaast hebben we jurken met bloemen print, een jurk met een tropische print, een jurk met perziken erop en als laatste een jurk met bananen, let’s go bananas. Alle jurken zijn ook beschikbaar als meisjesjurk. 

Over Marble Berriez

De jurken met print van Marble Berriez worden gemaakt in Nederland, zijn gemaakt van Tencel en worden gratis verzonden met de fietskoerier. Tencel is een stof die wordt gemaakt van houtpulp, het bleken wordt gedaan zonder chloor, waardoor de stof biologisch afbreekbaar is. Tencel is erg zacht en zorgt hierdoor voor extra comfort. De stof ademt zowel in de winter als zomer en de stof krimpt minder snel en kreukt minder, waardoor de jurk lang mooi blijft zitten. De jurk met print wordt exclusief voor Marble Berriez geproduceerd en is eerlijk en ambachtelijk gemaakt. De jurken staan op onze website en kunnen online bekeken worden. De jurken zijn eenvoudig via de website te bestellen. Bekijk het assortiment via: https://marbleberriez.nl/

https://marbleberriez.nl/jurk-met-print/