Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Wat te doen na corona?

Na anderhalf jaar zijn we nog steeds niet van het coronavirus af. Na twee lockdowns, duizenden besmettingen en sterfgevallen, corona kapsels en dansen met Janssen zijn we er allemaal wel klaar mee. Mensen willen weer zonder zorgen en maatregelen naar buiten kunnen en leuke dingen doen. Nu eindelijk de vaccins er zijn en iedereen om de beurt zijn of haar prikken haalt, is het einde in zicht. 

 

20 september zijn we eindelijk van die vervelende 1,5 meter regel af en kan je iedereen weer een knuffel geven zonder dat er een boete van 95 euro boven je hoofd hangt. 

1 november is het echter zo ver; geen corona maatregelen meer en gaan de clubs dus ook weer open! Nu hopen dat deze data niet voor de zoveelste keer worden uitgesteld, want dat is ook elke keer weer gebeurd… 

 

Geen maatregelen meer? Wat nu? 

Ik kan me voorstellen dat je je vrije tijd nu heel anders hebt leren indelen en niet meer zo goed weet wat je anders zou moeten. Geen maatregelen meer, betekent het oude leven terug, maar hoe?

 

Ten eerste kan je gewoon weer opa, oma, kennis en tante uitnodigen wanneer jou dat schikt. Een gezellige zaterdagavond met spelletjes en lekker gourmetten zit er zeker weer aan te komen! Wat je ook kan doen is een dj inhuren en een groot feest geven! 

 

Natuurlijk kan je ook weer lekker een terrasje pakken, een picknick organiseren (met hoeveel mensen jij ook wilt), uit eten gaan of een personeelsfeest geven! 

 

Daarnaast kan je over een tijdje uitgaan, lekker in de make up met je vrienden als jullie samen indrinken en daarna in de trein naar jouw favo club. Klinkt geweldig toch? 

 

Ook kan je weer vrij shoppen zonder een winkelmandje of in de rij te wachten voor de winkel. Ook hoef je nooit meer te denken aan een mondkapje en hoef je nooit meer te kiezen tussen een corona kapsel en je eigen haar knippen.

 

http://artisticproductions.nl