Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Duurzame kleding van Marble Berriez

Duurzame kleding kopen

Wil je duurzame kleding kopen, omdat je het belangrijk vindt om milieubewuster bezig te zijn? De jurken van Marble Berriez zijn handgemaakt in een Naaiatelier in Nederland. Zo is er minder co2 uitstoot doordat de jurken niet uit het buitenland hoeven te komen. Ook worden de bestellingen geleverd door de fietskoerier, waardoor de co2 uitstoot nog meer wordt verminderd. Onze duurzame kleding heeft nu een assortiment van verschillende jurken voor dames en bijpassende jurken voor meisjes. Zo bestaat het assortiment uit 6 verschillende jurken met vrolijke prints als: tropical paradise, lemons, let’s go bananas, flower power, peach me en nog meer. 

Duurzame jurken

De duurzame kleding van Marble Berriez is ontworpen voor vrouwen die graag milieubewuster bezig willen zijn als het gaat om de kleding die ze kopen. Met de duurzame jurken van Marble Berriez zie je er goed uit en ben je ook nog goed bezig. 

Marble Berriez is een Nederlands kledingmerk en verkoopt dames en meisjes jurken die duurzaam worden geproduceerd in Nederland. Marble Berriez is erg transparant over de prijsopbouw van de jurken. Zo gaat er 27% naar het produceren van de jurk, 27% van de kosten gaat naar het materiaal, logistiek 5% en btw bestaat uit 21%. De marge die hierna overblijft zal direct in het bedrijf worden geinvesteerd om in de toekomst de collectie te kunnen uitbreiden met broeken of overhemden voor mannen en jongens. 

 

Online duurzame kleding kopen

Het fijne aan kleding online kopen is dat het bij je thuis of op werk geleverd kan worden zonder dat je de deur uit hoeft. Dit scheelt tijd en het zorgt voor extra gemak in het dagelijks leven. Via de website is de duurzame kleding eenvoudig te bestellen en deze worden bezorgd door de fietskoerier. Heb je vragen over onze collectie of als je contact met ons wilt opnemen kan dit via onze website: https://marbleberriez.nl/ 

https://marbleberriez.nl/duurzame-kleding