Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Een stralende uitstraling

Eeuwige jeugd is voor ons niet weggelegd. Onze vitaliteit en uitstraling veranderd naar mate we ouder worden. Bij sommige mensen gaat dit sneller dan bij anderen. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die van zichzelf een dunne huid hebben, dit zorgt ervoor dat je sneller rimpels krijgt. Misschien ervaart u dit bij uw eigen huid. Het kan zijn dat u hier een enorme hekel aan heeft. U bent zelf nog erg vitaal en wilt dat uw huid er ook zo uit ziet.

Deze huidveroudering kan verminderd worden. De manier hiervoor is een facelift. Met een facelift krijgt uw huid een jongere uitstraling. Misschien kent u deze behandeling wel, maar heeft u geen zin in een operatie. Dit is zeker begrijpelijk, want een operatie is zeker een hele ingreep. Er is een optie waarbij u niet geopereerd hoeft te worden en toch met hetzelfde resultaat naar huis zult gaan. Deze behandeling heet de Liquid facelift. Bij deze behandeling worden er middelen die in de huid worden geïnjecteerd. Doormiddel van deze injectables krijgt uw huis zijn oude vormen weer terug en wordt de rimpelvorming verminderd. Deze behandeling wordt uitgevoerd door gespecialiseerde medische artsen. Bij deze artsen kunt u tevens om advies vragen over de verschillende mogelijkheden. U kunt bij deze artsen al uw mindere punten van uw gezicht benoemen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u hele donkere kringen onder uw ogen heeft. Ook dit kan verholpen worden doormiddel van een behandeling. Deze donkere kringen zullen een behandeling krijgen waardoor de kleur en de vormen weer hersteld worden. Ook deze behandeling hoeft niet doormiddel van een operatie te gebeuren.

Belangrijk is om te weten dat de artsen specifiek naar uw huis zullen kijken. Ze zullen u advies geven over welke behandeling voor u het beste is om te doen. Samen komen jullie tot het beste resultaat.

http://www.faceland.nl