Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

PVC vloeren aanleggen

Wilt u graag PVC vloeren in uw woonverblijf aanleggen? Neem in dat geval de raad van een tegelspecialist als Pand16. Wij hebben vele jaren ervaring met dit materiaal en weten precies waar u het beste kunt aanleggen en waar niet. U zorgt er op die manier voor dat u voor zeer lange tijd tevreden bent met uw aankoop. Een PVC vloer gaat overigens zeer lang mee waardoor het verstandig is om na te denken of u er voor lange tijd gebruik van wilt maken.

Deze tegels zijn zeer bestendig tegen zware belastingen en zijn om die reden goed in ruimten waar er veel gelopen zal worden. Een enig nadeel is dat de PVC vloertegels beschadigd kunnen raken indien er over heen gelopen wordt in terwijl er zand en steentjes op liggen. Anders dan dat is het aanleggen van een PVC vloer erg duurzaam.

PVC tegelvloer op maat

Mocht u een PVC tegelvloer op maat willen laten aanleggen dan kunt u altijd bij Pand16 terecht voor gedegen advies. We kunnen u precies vertellen waar u uw PVC vloeren het beste kunt plaatsen. Zo is het in eerste instantie verstandig om dergelijke tegels te leggen wanneer er wordt verbouwd of gerenoveerd. Daarnaast kan een een tegelvloer heel goed geïnstalleerd worden in de badkamer. Het materiaal van het PVC is namelijk warm bij aanraking en daarom geschikt als ondergrond voor bij het sanitair. Verder is het mogelijk om een aparte look uit te kiezen bij Pand16. Er zijn vele varianten beschikbaar die op hout gelijken. Op die wijze kunt u van de voordelen van PVC tegels genieten terwijl het een houtlook heeft.

Pand16 heeft het allemaal

Pand16 heeft alle soorten en maten qua tegels om uw PVC vloer mee aan te leggen. Hebt u dus de behoefte om dergelijke vloertegels te kopen dan is het zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen aan onze showroom. Daar vindt u nog meer dan alleen PVC vloertegels. U vindt in Pand16 tevens tegels voor betonnen en keramieke bodems in huizen.

 

https://www.pand16.nl/