Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Nachtlampje

Kinderen vinden het vaak eng om in een volledig donkere babykamer zonder nachtlampje te slapen. Kinderen hebben erg veel fantasie, maar als ze niks kunnen zien, fantaseren ze vaak over enge monsters in de babykamer. Hierdoor kunnen ze wakker liggen of steeds naar de ouders toegaan. Ze zullen in ieder geval niet lekker slapen en hierdoor de volgende dag moe zijn en niet goed kunnen meekomen op school.

 

Schemerlicht

Een nachtlampje geeft licht, maar niet zoveel licht dat je er klaarwakker van wordt. Wanneer je een baby ‘s nachts moet voeden is een nachtlampje voor baby’s dus ideaal. Voor kinderen of een baby is een nachtlampje dus erg belangrijk. Jut en Juul begrijpt dat een goede nachtlamp een groot verschil kan maken in de nachtrust, dus zij bieden vele lampen voor in de kinderkamer aan.

 

Lamp kinderkamer

Naast dat Jut en Juul nachtlampjes aanbiedt, heeft zij ook wandlampen en hanglampen. Deze lampen zorgen ervoor dat de kinderkamer goed verlicht is en je in de avond nog goed kan zien. Jut en Juul heeft ook bureaulampen, waardoor een kind in de avond nog met goed licht huiswerk kan maken of bezig kan zijn aan zijn of haar bureau. De wandlampen en hanglampen zijn er in vele verschillende vormen en kleuren. Zo is er een wandlamp in de vorm van een hert en een hanglamp met een vogelkooi er om heen. Met zo’n lamp in de babykamer zal ieder kind blij worden. Jut en Juul heeft ook veel verschillende figuurlampen. Deze lampen zijn er in veel verschillende formaten, waardoor er voor iedereen wat geschiktst tussen zit.

 

Nachtlampje van Jut en Juul

Om ervoor te zorgen dat je kind lekker kan slapen, is het dus verstandig om een nachtlampje aan te schaffen. Kies een model uit waar je kind rustig van wordt als hij ernaar kijkt. Dit zal je kind helpen als hij niet goed kan slapen. Bekijk het gehele assortiment van Jut en Juul om een goed nachtlampje uit te kiezen.

 

https://www.jutenjuul.nl/