Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Inbraken voorkomen

Stel je voor: je bent net terug van een heerlijke vakantie op Tenerife. Na een week lang strandhangen en surfen ben je weer helemaal zen en opgeladen en kan je weer compleet tegen de stress van het dagelijks leven. ’s Avonds laat kom je dan thuis en zie je dat er een gat in je raam zit. Wanneer je binnenkomt zie je dat je hele huis overhoop gehaald is en die nieuwe flatscreen tv en nieuwste MacBook er niet meer zijn. Meteen slaat de stress toe en je gaat het proces in van het aangeven van een inbraak en alles wat daar bij komt kijken. En dat wil niemand natuurlijk. 

 

Maar hoe kun je dit nou voorkomen? Zijn er dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat dit jou niet kan overkomen? Nou, helemaal uitsluiten zal nooit lukken. Er zal altijd een kleine kans blijven dat zoiets gebeurd. Maar met een Alarmsysteem maak je deze kans wel een stuk kleiner. Een alarmsysteem heeft namelijk een afschrikkende werking. De inbrekers willen natuurlijk niet opgepakt worden en door een alarmsysteem wordt de kans een stuk groter dat ze op heterdaad betrapt worden. Alleen het plaatsen van een sticker met: “In dit huis zit een alarmsysteem” is al genoeg om veel inbrekers weg te jagen. Camerasystemen hebben deze werking nog duidelijker. Omdat de criminelen van buiten al kunnen zien dat er sprake is van een camerasysteem, zullen zij minder gauw inbreken. Want al worden ze niet op heterdaad betrapt, dan is door de camera’s de kans nog groot dat ze herkenbaar op beeld zijn en zo later opgepakt kunnen worden. 

 

Zo zorg je ervoor dat je toch met een gerust hart op vakantie kan gaan en die relaxte houding zo lang mogelijk vol kan houden, zodat je toch niet voor niks op vakantie bent gegaan. 

 

https://www.groenewegendelft.nl/

Gerelateerde artikelen

Zware spullen sjouwen

Gebruiken van een loonservice

De invloed van smartphones