Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Goede voornemens

“Nieuw jaar, nieuwe ik” is wat veel mensen dit jaar lijken te denken. Om dit te bereiken, hebben zij met het nieuwe jaar goede voornemens intact gesteld. Daar zitten natuurlijk de gouden ouden tussen, maar ook een aantal die de afgelopen jaar hun kop op lijken te steken. Een paar van de meest voorkomende goede voornemens, zal ik hier bespreken.

  1. Afvallen

Dit is hét meest voorkomende goede voornemen, jaar op jaar. Dit is natuurlijk in de trend van het groeiende aantal mensen met overgewicht is Nederland. Elk jaar beginnen er weer honderdduizenden Nederlanders met de meest uitlopende diëten. Van eten dat arm is aan koolhydraten tot het paleodieet, waarbij alle verwerkte producten worden uitgebannen, Nederlanders lusten er pap van.  

  1. Meer sporten

Het goede voornemen om meer te sporten wordt vaak in combinatie met het afvallen gedaan. Want sporten helpt natuurlijk erg goed bij het afvallen! Maar toch zijn de mensen die een dieet volgen niet de enige met dit voornemen. Veel mensen in goede gezondheid hebben de wens om meer te sporten. Of dat nou een paar keer een rondje om de wijk lopen is, of het lopen van de marathon, als je iedereen met deze wens bij elkaar optelt, krijg je een groot aantal mensen met deze wens. Vandaar ook dat de sportschool in januari helemaal vol zit.

  1. Een instrument leren spelen

Het zal je misschien verbazen, maar dit voornemen staat erg hoog. Het spelen van een instrument ontwikkelt bepaalde gedeeltes van je brein, waardoor je intelligenter wordt. Of dit nou de reden is waarom mensen het proberen, zal wel niet. Het spelen van een instrument is vooral erg leuk. Vooral in opmars is het leren drummen. Met online drumles is dit makkelijker dan ooit. Leer lekker thuis wanneer dat jou uitkomt, de hele dag door of lekker om 3 uur ’s nachts.

 

 

https://www.onlinedrumles.nl/