Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Ideaal alternatief voor lopen: hoverboards

Je hoort er steeds meer over. Wat zijn toch die dingen uit de toekomst waar je op kunt staan en die precies de kant op rijden waar jij naartoe leunt? Dat is een hoverboard. Hoverboards zijn ontworpen in China en de laatste jaren steeds bekender geworden in de rest van de wereld. Ze rijden op elektriciteit en moeten dus om de paar uur opgeladen worden. Ze verplaatsen jou met ongeveer 10 tot 15 kilometer per uur. Behoorlijk wat sneller dan lopend dus.

Vergelijk hoverboards

Hoverboards zijn er in allerlei kleuren, materialen, merken, kwaliteiten en prijzen. Ze worden op veel websites aangeboden om te bestellen. Wil je er een aanschaffen, dan is het verstandig om een vergelijkingssite te gebruiken om er achter te komen waar je de beste vindt. Wil je bijvoorbeeld een hoverboard 100 euro kopen, zoek dan eerst uit welke eigenschappen deze bezit en of die voldoet aan jouw wensen. Je wilt immers niet een verkeerde aankoop doen. 

Besturing van een hoverboard

Wat als eerste opvalt aan hoverboards, is dat er geen stuur aanzit. Je staat dus geheel los op het board en moet zonder hulp je evenwicht bewaren. Het besturingssysteem is ingenieus weggewerkt. Door met je volle gewicht een bepaalde kant op te leunen, kun je bepalen in welke richting het board zich verplaatst. Zo kun je dus vooruit, naar rechts en naar links hangen en het board volgt je wens. Bovendien kun je op deze manier ook achteruit rijden of linksom of rechtsom een rondje op dezelfde plek draaien. Even oefenen, maar dan kun je ook wat.