Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

De krachten van het shirt merk Ledub

Ledub. Je kent het vast wel. Dat merk met overhemden met extra lange mouw. Ledub. Dat overhemden merk dat staat voor kwaliteit en vakmanschap. Bovenal, het merk dat niet concurreert met kleding uit lage-lonen-landen, maar eerlijke overhemden produceert. Ledub is veel meer dan een gewoon shirt merk. Daarom kan een overhemd van het shirt merk Ledub in geen enkele kledingkast missen.

De kracht van Ledub

Gerard de Winkel, directeur van Ledub, vertelt in een interview waar de kracht van Ledub zit. De kracht van Ledub zit in de betrouwbaarheid, volgens Gerard. Ledub hecht ontzettend veel waarde aan betrouwbaarheid. Het eerste gezicht van de winkel, de medewerkers, zijn daarom ontzettend betrouwbaar. Service en innovatie zijn belangrijk voor Ledub. Daar horen betrouwbare verkooppunten bij. Gerard vertelde verder dat Ledub ook betrouwbaar in producten is. De overhemden hebben altijd dezelfde pasvorm, dezelfde kwalitatief hoge afwerking en geen één overhemd komt te laat binnen.

Nog meer superpowers

Maar de kracht van Ledub ligt bij veel meer.

Ledub is transparant en vertelt van A tot Z hoe de overhemden van het shirt merk worden geproduceerd. Ledub neemt je mee in het proces van design, de stoffen, eigen productie, productie atelier en tot slot de finishing touch.

Ledub is betrokken en klantvriendelijk. Klanten mogen zelf een overhemd op maat samenstellen, als ze dat willen. De Ledûb Personal Made ShirtDesigner is de tool die je wens in vervulling laat gaan. Samen met je Ledûb dealer kan je een uniek overhemd ontwerpen en bestellen. Alle gekozen opties worden direct gevisualiseerd in een 3D model van het overhemd.

Ledub is eerlijk. De overhemden van Ledub worden op een eerlijke wijze gemaakt. De medewerkers van de Europese fabriek werken onder gezonde en veilige omstandigheden. Die zijn gecontroleerd en gegarandeerd.

Ledub staat voor kwaliteit. Zowel de materialen als de ontwerpen zijn ‘the best of the best’. Niet alleen op het gebied van materialen kiest Ledub voor hoogwaardig, maar ook qua leveranciers, medewerkers en verkooppunten.

Ledub is herenmode. Het mooie aan dit overhemden merk is dat ze echt uitsluitend herenmode verkopen.

Ledub heeft overhemden met de lekkerste en mooiste stoffen. 100% katoen strijkvrij, fijne twill, grove twill, oxford, flanel, pied-de-poule en visgraat.

Ledub is consistent in pasvormen. Ledub biedt in totaal vier pasvormen aan: Slim Fit overhemden (extra slanke pasvorm), Tailored Fit overhemden (slanke pasvorm). Modern Fit overhemden (normale pasvorm) en Regular Fit overhemden (ruime pasvorm).

 

Collectie herenkleding Ledûb online bestellen

Kortom, deze krachtige overhemden zijn onmisbaar in de kledingkast van de man. Bekijk de online modecollectie van Ledûb op overhemden.com. De shirts specialist staat bekend als de grootste aanbieder van overhemden mouwlengte 7 in Nederland.

Het gehele assortiment van de Ledûb overhemden bestaat uit: Ledub business overhemden, Ledub overhemden mouwlengte 7, Ledub smoking overhemden en Ledub strijkvrije overhemden.

https://overhemden.com