Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Heerlijke voedingskussens voor borstvoeding en een betere slaap!

Het fenomeen voedingskussen wordt steeds populairder

Voedingskussens worden in Nederland steeds populairder onder vrouwen die net van een kindje bevallen zijn. Zowel het geven van borstvoeding als de baby van een flesje melk voorzien, gaat met een voedingskussen – ook bekend als borstvoedingskussen – een stuk gemakkelijker. Het voornaamste pluspunt van een voedingskussen is dat u als moeder lekker ontspannen kunt liggen, zonder dat u spierkrampen of een pijnlijke nek krijgt. En ook uw nieuwe aanwinst is blij met het kussen: hij of zij kan heerlijk ontspannen liggen en drinken!

Ook goed voor de nachtrust van de zwangere vrouw

Een kussen om borstvoeding te geven heeft naast een verhoogd ligcomfort ook als meerwaarde dat deze kussens gebruikt kunnen worden om tijdens de zwangerschap lekkerder te slapen. De nacht zien door te komen met een dikke buik is, zeker in de eindfase van uw zwangerschap, niet altijd even gemakkelijk. Een voedingskussen kan soelaas bieden. Door het kussen te gebruiken ter ondersteuning van lichaamsplekken die onvoldoende ondersteund worden, slaapt u dieper en langer. En dat is zeker als zwangere vrouw ideaal, want u hebt uw lichaamsenergie hard nodig voor de groei van de baby en de aanstaande bevalling.

Keuze in overvloed

Wat borstvoedingskussens nog leuker maakt, is dat er vandaag de dag tal van hippe en stoere modellen kussens verkrijgbaar zijn. Zo kun u kiezen voor een C- vorm, waarbij benen en nek ontlast worden. Maar ook is een U-vorm mogelijk, waarbij met name de nek en de armen goed ondersteund kunnen worden. Verder zijn er nog total body kussens die alle lichaamsdelen ondersteuning bieden. Laat u inspireren door alle vormen, kwaliteit blijft echter het belangrijkste en dat krijgt u met de borstvoedingskussens van Feeding Pillow.