Ozo leuke kleding
Image default
Woningen

Glazen dak

Een glazen dak is een goede manier om meer licht in het huis te laten en laat het huis ook groter lijken. Het is dan ook mogelijk om een deel van het dak te laten vervangen door glas want je kunt lichtstraten laten bouwen.

De lichtstraten bestaan uit glas en alleen het frame ervan bestaat niet uit glas maar uit aluminium. Wanneer je lichtstraten laat bouwen heb je ook echt een dak van glas. Je kunt naar boven kijken en het buitenlucht zien. Overdag schijnt de zon naar binnen en verlicht het huis. In de nacht kun je naar de sterren en de maan kijken wanneer het niet bewolk is. Het lijkt een vreemde concept maar zo vreemd is het niet en veel huiseigenaren laten lichtstraten bouwen.

Bij het installeren van de lichtstraten wordt er eerst een deel van het plafond verwijderd om zo ruimte te maken. Daarna wordt het nog aangepast zodat de lichtstraten makkelijk erin geplaatst kunnen worden. Afhankelijk van de afmetingen kan het installeren van de lichtstraten een paar dagen of meer duren.

Wil je weten hoe lichtstraten eruit zien of wil je meteen een offerte aanvragen? Bezoek dan een van de onderstaande websites.

velux.nl/

luminusdak.nl/

hmg-benelux-shop.com/