Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Fillers lippen

Bij het aanspreken van een persoon wordt er als eerste naar de lippen gekeken, de lippen zijn als het ware een pronkstuk van het lichaam. Ze zijn dan ook van grote invloed op de uitstraling van een persoon. Niet iedereen heeft het geluk om met lippen geboren te worden die veel volume hebben. Naar mate je ouder wordt hoe smaller de lippen kunnen worden en waardoor de volume van de lippen zullen verdwijnen. Bij het hebben van smalle lippen resulteert tot een ouder uiterlijk. Er zijn manieren om de ouderdom tegen te gaan en dus ook voor de lippen, een cosmetische ingreep is daar een van. Dit is een ingreep die mensen steeds vaker laten uitvoeren en durven er voor open te staan. In het verleden was het een taboe om een ingreep uit te laten voeren en er over te praten maar omdat steeds vaker mensen dit doen is het bijna een gewoonte geworden. 

Naast de lippen heeft de ouderdom ook gevolgen voor de ogen want er ontstaat hangend ooglid. Het gevolg hiervan is dat de ogen zwaar aanvoelen en een belemmering is in het dagelijkse leven. Ook dit kan opgelost worden door een cosmetische ingreep in een kliniek. Door het overtollige ooglid te verwijderen heeft een persoon nergens meer last van. Sterker nog het is verantwoordelijk voor het jonger en frisser er uit zien.

Een manier van een cosmetische ingreep zijn fillers lippen. Op de gewenste plaatsen worden injecties met hyaluronzuur ingespoten en na een aantal behandelingen zullen de rimpels verdwijnen of de lippen zien er voller uit. Dit resulteert ook dat de lippen volume krijgen. Vaak wordt er negatief gesproken over hyaluronzuur maar de ingespoten stof wordt door het lichaam zelf afgebroken. Mocht je toch niet tevreden zijn over het resultaat van de methode fillers lippen dan kunnen de zorgen weg genomen worden want na 6 maanden zijn de lippen weer in de oude staat.

http://injectableklinieken.nl/nl/