Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Dameshorloges; op welke manier kies je?

 Ga je voor een extravagant of klassiek dameshorloge?

Waar stem je jouw dameshorloges op af? Heb je daar wel eens bij stil gestaan? Natuurlijk, smaak is veelzeggend. Maar wat bepaald die smaak? Er zijn talloze soorten en stijlen dameshorloges verkrijgbaar, in even zoveel segmenten. Sommige merken dameshorloges hebben een specifieke stijl. Andere merken brengen juist een verscheidenheid aan dameshorloges in stijlen die in elkaar overlopen of zelfs helemaal uit elkaar lopen. Zomaar op een merk afgaan is dus vaak ook geen oplossing.

Dameshorloges kiezen; Inzicht in je koopmotieven vergemakkelijken je keuze

Als je weet met welke reden je een dameshorloge gaat kopen, simpel gezegd als je weet wat je koopmotieven zijn, dan zul je op betere gronden een goede en weloverwogen keuze kunnen maken dan dat je enkel een horloge ‘mooi’ vind en het daarom koopt. De meest voorkomende koopmotieven voor het kopen van een dameshorloge zijn;

  • Je wil met jouw horloge iets uitstralen
  • Je wlt je persoonlijkheid versterken
  • Je outfit completeren
  • Puur functionele motieven, zoals de tijd, datum e.d.

Welke merken passen dan bij welke koopmotieven? We pikken eens twee merken eruit, die nauw aansluiten bij de eerste 2 koopmotieven.

Met een Guess horloge wil je iets uitstralen

Een Guess horloge heeft een dermate extravagant design, dat je met hiermee een boodschap uitstraalt. Stoer, prikkelend en onderscheidend. Deze termen zul je wellicht ook herkennen in je karakter. Als hoeft dat niet per sé zo te zijn. Met een Guess horloge kun je ook bepaalde kenmerken die wellicht niet meteen aan oppervlakte drijven onderstrepen. Dan heeft zo’n Guess horloge juist de functie van lekker opvallen op bepaalde gelegenheden bijvoorbeeld. Anderzijds kunnen de kenmerken die een Guess horloge zo nadrukkelijk vorm geven, juist je de karaktereigenschappen van jezelf nog eens extra onderstrepen. Vast staat dat je met een Guess horloge gezien wil worden. Verstop hem daarom zeker niet onder je mauw, maar draag hem lekker stoer losjes aan je pols! Het liefst nog gecombineerd met een stoere armband om nog een extra aandacht te trekken naar het mooie juweel om je pols.

Een DKNY horloge selecteer je om je outfit te completeren

Een DKNY horloge is van oorsprong ‘modisch’ en daardoor perfect af te stemmen op de meeste dames outfits. Lederen en stalen banden geven de vaak ronde horlogekasten van een DKNY horloge een chique uitstraling. Uiteraard wordt bij de designs niet al te veel nadruk gelegd op in het oog springende elementen. Een DKNY horloge moet één zijn met je outfit. Samensmelten, en moet daarom vooral niet extreem opvallen. Een DKNY horloge combineer je het best met een klassieke kledingstijl, met een ietwat stoere ‘sjnit’. Draag hem niet te los maar subtiel en met klasse. Een klein, dun armbandje gecombineerd met een DKNY horloge, staat het mooist om je pols.

http://www.horlogesstyle.nl