Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

De mooiste ringen combi’s met MelanO sturdy en MelanO Twisted

MelanO ringen zijn de ‘bom’

Wat is het geheim van die leuke MelanO ringen? Waarom zijn dames zo gefascineerd van de ringen van dit fameuze merk en waarom vinden MelanO ringen zo gretig aftrek? Als we dieper in de historie duiken van het merk MelanO komen we al snel met antwoorden. Want wat blijkt? De oorsprong van de huidige MelanO ringen collectie komt uit een gezellig avondje brainstormen in een bruine kroeg in het diepe Zuid Limburg. De eigenaren die het merk gelanceerd hebben, het groot gemaakt hebben en nog altijd aan het roet staan van dit mooie merk, bedachten dat het wel leuk zou zijn om een ringetje te ontwerpen, waarbij de ring steeds voorzien kon worden van een ander steentje. Later ook wel ‘zettingen’ genoemd en nog later ‘Meddy’s. Hier komen we later op terug. Van het een kwam het ander en snel lagen er ontwerpen klaar van MelanO ringen die uitwisselbaar waren met balletjes, zoals van toepassing bij de Cateye collectie, of zettingen die je op de ring kan draaien, zoals bij de Stainless Steel collectie. Met deze twee ringvarianten kwam MelanO op de markt

MelanO Twisted zorgde voor de grote doorbraak.

MelanO Twisted zorgde uiteindelijk voor bekendheid onder het grote publiek. De MelanO ringen uit de eerste collecties waren nogal grof qua design en daarmee voelde zich slechts een beperkte doelgroep verbonden. De MelanO Twisted collectie bestaat juist uit zeer slank gevormde ringen, maar ook hanhers en oorbellen. Deze stijl blijkt bij een veel bredere doelgroep aan te slaan. En wat MelanO zelf niet had kunnen bevroeden, is dat de ringen uit de MelanO Twisted collectie in combinatie met andere ringen, zoals bijvoorbeeld uit de MelanO Sturdy collectie worden gecombineerd.

MelanO Sturdy ringen, de ideale ringen om mee te combineren

De MelanO sturdy ringen waren in beginsel bedoeld om gewoon single te dragen. Maar onder invloed van de laatste trends blijken de ringen steeds vaker gecombineerd te worden met andere ringen uit de MelanO collecties, zoals de Friends collectie met de ‘side’ ringen of de Twisted serie. Zo ontstaan de meest uiteenlopende sets. MelanO peelt hierop in door hun promomateriaal inmiddels af te stemmen op deze trend door complete ringensets af te beelden.
 Zoals in dit in voorbeeld waarbij een MelanO Sturdy en Twisted ring met elkaar gecombineerd is. Hoe vind jij hem?

 

http://www.sieradenstyle.nl/melano-sieraden