Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

CERAMAXX TEGELS

Bij Bricks and Stones kunt u voor een keramiek tegel in 2 cm dikte kiezen uit een groot assortiment. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een compleet nieuwe collectie 3 cm dikke Ceramaxx tegels, in de formaten 60x60x3, 60×120, 90x90x3 en 30x120x3. Door technologische innovaties is men in staat, steeds dikkere keramische tegels te produceren. Daardoor kunnen deze tegels ook gebruikt worden in nieuwe toepassingen, of op een andere manier verwerkt worden. 3 cm dikke keramische tegels zijn het meest recente voorbeeld van deze vernieuwingsdrang in de keramische industrie.

De meeste eigenschappen van 3 cm keramische tegels, zijn gelijk aan die van 2 cm dikke tegels. Daarbij moet u met name denken aan duurzaamheid en gebruiksgemak. Door de revolutie in digitale druktechnieken is het daarnaast mogelijk geworden, designs te ontwikkelen die haast niet meer van de originele materialen ( natuursteen, beton, hout) te onderscheiden zijn. Zo combineert keramiek het beste van 2 werelden.

 

Een extra voordeel van 3cm dikke keramische tegels t.o.v. 2 cm dikke tegels is, dat deze ook “los” verwerkt kunnen worden. De drukbelasting van deze tegels is zo groot, dat ook bij correcte een verwerking in split of stabilisatie een langdurig stabiel resultaat gegarandeerd kan worden. Bij 2 cm tegels, wordt over het algemeen een “vaste” verwerking in de monokorn geadviseerd. Door het geringere gewicht en de lagere drukbelasting van 2 cm tegels, kan bij een losse verwerking nl. een risico van het opwippen van tegels ontstaan. Dat betekent dat de verwerking van 3 cm tegels in de praktijk goedkoper kan uitvallen dan die van 2 cm.

Onze gehele collectie van 3 cm tegels, bestaat enkel uit gerectificeerde tegels, die uiterst maatvast zijn. Uiteraard nemen we alleen de beste kwaliteit in onze collectie en is er veel zorg besteed aan de ontwikkeling van exclusieve designs.

 

Advisering, showtuin en monsterservice

Wilt u na het bekijken van ons assortiment Ceramaxx tegels direct bestellen? Dan is dat mogelijk, maar als u niet zeker bent over welk soort keramische tegel het beste bij uw wensen past kunt u uiteraard met ons contact opnemen en geven wij u vrijblijvend advies. Daarnaast is het mogelijk om monstertegels aan te vragen, zodat u de structuur en kleur van de tegel kunt zien en voelen. Wij begrijpen namelijk dat het bestellen afgaand op een afbeeldingen best lastig kan zijn. Uiteraard kunt u ze in onze showtuin ook komen bekijken. U bent van harte welkom.

bent van harte welkom.

https://www.bricksandstones.nl/