Tissot horloge

Ozoleukekleding

Tissot horloges: Zwitserse precisie bij Zuyver Juweliers

Tissot werd opgericht in 1853 in het Zwitserse Le Locle, een klein stadje in de Alpen dat ook wel bekend staat als de geboorteplek van de horlogeindustrie zoals wij die vandaag de dag kennen. Tegenwoordig hoeft u gelukkig niet meer helemaal de Zwitserse Alpen in te trekken om een stijlvol horloge van Tissot aan te schaffen, want u kan een uitgebreide collectie Tissot uurwerken vinden bij de juwelierszaken van Zuyver in Harderwijk en Dronten.

Tissot horloges: vooruitstrevend en betrouwbaar

Gedurende de rijke geschiedenis van het merk heeft Tissot op verschillende momenten aangetoond vooruitstrevend en vernieuwend te zijn. In 1853 bijvoorbeeld was het zakhorloge van Tissot het eerste uurwerk ooit met twee verschillende tijdzones. Een ander, recenter voorbeeld van de innovatieve geest van het bedrijf is dat het in de jaren zeventig en tachtig de eerste fabrikant was die horloges uitbracht die waren gemaakt van plastic, steen, parelmoer en hout.

Een uitgebreide collectie Tissot horloges bij Zuyver Juweliers

In onze winkels in Dronten en Harderwijk beschikken wij over een uitgebreide collectie Tissot horloges. U kan bij ons bijvoorbeeld verschillende variaties van de Tissot T-Touch vinden, één van de populairste modellen van het merk en het stoere horloge gedragen door onder andere Angelina Jolie in de Tomb Raider films. Als u op zoek bent naar een Tissot horloge in de omgeving van Harderwijk en Dronten, dan bent u bij Zuyver Juweliers aan het juiste adres.

http://www.zuyverjuweliers.nl/tissot/