Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Hoogwaardige fietskleding voor dames: Susy cyclewear!

Fietsen is lekker, maar fietsen in fietskleding van Susy is heerlijk. Je voelt je vrouwelijk op zo’n stoere fiets. Bij Susy cyclewear kan je terecht voor dames fietsshirts, dames fietsbroeken, koerspetjes, fietssokken en bidons met een female touch. Heerlijke stoffen, een pasvorm die gegoten zit om ons vrouwenlijf en leuke details zorgen ervoor dat je nooit meer wat anders wilt dragen tijdens het fietsen. Of dit nou is door de stad, het bos of op de baan; je bent direct herkenbaar als sportvrouw. Susy selecteert de beste stoffen en de zachtste Italiaanse 3D zeem voor in de fietsbroeken. Alles wordt kritisch bekeken en getest, tot de ritsen aan toe.

De productie van Susy damesfietskleding

Alle hoogwaardige materialen moeten uiteindelijk resulteren in een topartikel van de hoogste kwaliteit. Dus wordt ook de productie nauwkeurig onder de loep genomen. Gekozen is voor fabricage in Polen. Niet te ver weg, zodat controle door en communicatie met Susy optimaal is. De omstandigheden waaronder de medewerkers in de fabriek werken zijn goed; ze hebben een goed salaris en werken er met plezier. Susy is regelmatig te vinden in Polen en bespreekt het resultaat face to face met de leverancier.

Susy cyclewear zonder grenzen

Er worden geen concessies gedaan als het gaat om deze fietskleding voor dames. Goed is niet voldoende; Susy gaat alleen voor perfect. En dat valt op, want de collectie wordt ook over de grens verkocht. Er zijn verkooppunten in Engeland, België en Switzerland. Onlangs werd daar Japan aan toegevoegd. Omdat de Japanse ladies smaller zijn gebouwd dan de Europese dames, is de fietskleding op maat gemaakt. De gemiddelde damesmaat in Japan is 140. Deze maat komt overeen met de maat van de jonge meiden onder ons. Ben jij op zoek naar fietskleding voor een stoere meid, bekijk dan de collectie xxs petite!

https://www.susycyclewear.com/nl/