Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Refurbished iPhone kopen

Een andere telefoon: refurbished iPhone of een nieuwe exemplaar?

Als u mobiele telefoon het begeeft, blijkt pas hoe gehecht u aan uw kleine computertje bent. Het is dan ook al snel tijd om een vervangend exemplaar te kopen. Maar hoe maakt u een goede keuze? Welk soort iPhone is van goede kwaliteit en tegelijk in financieel opzicht een goede keuze? U kunt natuurlijk een compleet nieuwe telefoon kopen, maar er zijn ook goedkopere alternatieven. Een refurbished iPhone is zo’n alternatief. Kort gezegd is een refurbished iPhone een tweedehands telefoon die nagenoeg nieuw is en zodanig hersteld is, dat de refurbished (gereviseerde) mobiele telefoon niet tot nauwelijks onderdoet voor een nieuwe uitvoering van een iPhone.

Voordelen van een refurbished iPhone

Een refurbished iPhone kopen heeft flink wat voordelen boven de aankoop van een geheel nieuwe smartphone. De belangrijkste pre’s van een gereviseerde smartphone zijn:

Allereerst is de prijs van een iPhone refurbished aantrekkelijk. Een gereviseerde iPhone is aanzienlijk goedkoper dan een compleet nieuwe iPhone. Als u uw oude iPhone ook nog eens verkoopt, spaart u natuurlijk nog meer geld uit. De besparing bedraagt gemiddeld zo’n 10 à 15 procent.

Een refurbished ziet er als nieuw uit. Anders dan een tweedehands telefoon, weet u bij een refurbished iPhone zeker dat deze netjes is en up-to-date. De telefoon is zowel van de buitenkant als de binnenkant keurig schoon. Overbodige bestanden zijn verwijderd, het geheugen is opgeschoond en de telefoon biedt dezelfde mogelijkheden en uitstraling die een nieuwe telefoon ook heeft. Om een oude telefonisch te reviseren,zijn er vaak oude of beschadigde onderdelen vervangen. Zo is de telefoon weer nagenoeg als nieuwe. Om een voorbeeld te noemen: als het oude scherm beschadigd was, heeft uw nieuwe refurbished telefoon vaak een nieuw scherm en oogt zo weer als nieuw!

Bij de aankoop van een tweedehands toestel krijgt u geen garantie, maar bij een gereviseerd toestel wel. Dat biedt extra zekerheid!

Ten slotte: qua soorten en merken toestellen is er met refurbished veel mogelijk. Welke merk of welk model mobiele telefoon u zich ook wenst, ze zijn allemaal verkrijgbaar!

Bekijk ons aanbod

Kies ook voor een refurbished iPhone en laat u verrassen door het grote en scherp geprijsde aanbod op 123smartphonedeal.nl. Bij ons van 1233smartphonedeal.nl vindt u prachtige refurbished telefoons van goede kwaliteit. En: tegen een aantrekkelijk tarief! Neem nu contact met ons op voor meer informatie.