Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Al eens gedacht aan een schuifpui?

Heeft u er al eens aan gedacht om uw tuindeur te vervangen door een schuifpui? De schuifpui heeft een aantal voordelen. Zo bespaart u met schuifpui niet alleen energie en ruimte maar wordt de tuin met de woonruimte verbonden.

Naast de houten schuifpui is er de aluminium schuifpui met zijn vele voordelen en mogelijkheden zoals de steel look schuifpui.

De voordelen van een schuifpui

Een schuifpui heeft een lange levensduur en is daarnaast energiebesparend. Verder zorgt een schuifpui voor meer ruimte omdat er geen openslaande deur is.

Door de schuifpui heeft u een groter glasoppervlak waardoor u meer lichtinval heeft. Dit grotere glasoppervlak zorgt er ook voor dat binnen en buiten met elkaar verbonden zijn. Hierdoor veranderen tuin en woonruimte in een grote zitgelegenheid.

De aluminium schuifpui

De duurzame aluminium schuifpui

Een aluminium schuifpui heeft een aantal voordelen ten opzichte van houten schuifpuien. Zo heeft een aluminium schuifpui een slankere uitstraling en een maximale lichtinval. Het gebruik van aluminium geeft u een schuifpui met veel mogelijkheden en een lange levensduur. Bovendien heeft u bij een aluminium schuifpui nauwelijks onderhoud.

Overigens voldoen aluminium schuifpuien aan de inbraak weerstandsklasse 2.

De aluminium steel look schuifpui

Steel look is aluminium met een speciale coating waardoor het aluminium op staal lijkt. Aluminium steel look schuifpuien hebben dus de voordelen van aluminium maar het uiterlijk van staal. Hierdoor kunnen aluminium schuifpuien zowel bij moderne en industriële toepassingen als bij bestaande bouw gebruikt worden.

De voordelen van aluminium (steel look) schuifpuien:

  • Lange levensduur.

  • Energiebesparend.

  • Geen ruimteverlies.

  • Meer lichtinval.

  • Slanke uitstraling.

  • Onderhoudsarm.

  • Voldoet aan de vereisten van inbraak weerstandsklasse 2.

  • Toepasbaar bij modern design en bestaande bouw.

Een schuifpui zoals u het wilt bij Schipper in Ede

Bij Schipper in Ede kunt u schuifpuien in diverse uitvoeringen kopen. Een schuifpui die u volledig kunt afstemmen op uw wensen.

Belangrijk voor de duurzaamheid van aluminium schuifpuien is het op de juiste wijze monteren. Bij Schipper Ede zit de montage bij de prijs inbegrepen.

Nieuwsgierig geworden of wilt u meer weten? Breng dan eens een bezoek aan hun ruime showroom waar u alle mogelijkheden rustig kunt bekijken.