Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Ondergoed voor heren

Waar denkt u aan bij het woord ondergoed? Tegenwoordig denkt men bij het woord ondergoed alleen aan onderbroeken. Natuurlijk bestaat er nog veel meer ondergoed dan alleen onderbroeken. Denk hierbij aan hemden, shirts, thermokleding en nog veel meer. Een shirt dient vaak als ondershirt dat er voor zorgt dat u geen zweetvlekken krijgt op uw kleding. Dit wilt u natuurlijk ook voorkomen, dit zorgt er ook nog eens voor dat u kleding minder snel hoeft te wassen. Zo’n shirt bestaat uit verschillende vormen, mét V-hals en zonder V-hals. U kan een T-shirt dragen met V-hals wanneer u een overhemd draagt en graag de bovenste knoop of de bovenste twee knopen open wilt laten. Wanneer u een overhemd draagt met een stropdas, kan u ervoor kiezen om een T-shirt te dragen zonder V-Hals. Kijk anders eens op de website van ten cate 1952 voor een uitgebreid aanbod aan shirtjes.

Verschillende soorten onderbroeken

Zoals in de eerste alinea al is beschreven bestaat er naast de onderbroek ook nog andere soorten ondergoed. We willen het niet ingewikkelder maken, maar er bestaan ook verschillende soorten onderbroeken. Denk bijvoorbeeld aan de slip voor heren. De slip is in feite een traditionele onderbroek met een Y-vorm. Deze biedt een fijne pasvorm en is vooral geschikt voor mannen met stevige dijbenen. Daarnaast heb je ook nog de boxer met korte pijp. Dit ondergoed is ideaal voor onder een strakke broek, ook wel slim fit broeken genoemd. Dit type ondergoed is vooral geschikt voor mannen met dunnere benen. U raad het al, naast de boxer met korte pijp bestaat er ook de boxer met lange pijp. Deze is geschikt voor mensen met een groter achterwerk. Al deze soorten onderbroeken kan u vinden op de website van ten cate 1952.

Ten Cate 1952 ondergoed

Op de website van ten cate 1952 weet u zeker dat u goed zit wanneer u op zoek bent naar verschillende soorten ondergoed. Hier kan u niet alleen terecht om daadwerkelijk wat te kopen, maar kan u natuurlijk ook inspiratie op doen. Door het uitgebreide assortiment is er voor iedereen wel wat te vinden. Ga daarom snel naar de website van ten cate 1952 en laat u verrassen.

https://tencate1952.com/nl-nl/