Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Het bleken van je tanden

Het bleken van tanden wordt steeds populairder. Door je tanden te bleken worden je tanden witter en dat is natuurlijk wat veel mensen willen. Ook helpt het tanden bleken met motiveren om je gebit gezond te houden.

De glimlach is, na de ogen, vaak het eerste waar mensen naar kijken. Wanneer je dus een mooie glimlach hebt, geeft dit zelfvertrouwen die je ook uitstraalt. Je durft hierdoor meer te lachen. Met het bleken bereik je een natuurlijk resultaat, omdat je de originele structuur en vorm van je tanden blijft behouden. Naarmate je ouder wordt krijg je te maken met verkleuringen van je tanden, waardoor je gele tanden krijgt. Dit kan door van alles komen, denk aan bepaalde voedsel en dranken, maar ook roken kan sterk bijdragen aan het verkleuren van je tanden. Vroeger werd dit opgelost door het maken en plaatsen van kronen, maar tegenwoordig kun je je tanden eenvoudig laten bleken.

Er bestaan verschillende systemen om je tanden te bleken. Veel van deze systemen worden via de tandarts toegepast en verstrekt, maar sommige systemen kun je ook in de winkel of via het internet zelf aanschaffen. Let wel op dat de werkzaamheid van deze producten vaak minder is en het ook gewoon beter is om je tanden te laten bleken onder toezicht van een tandarts. Zo kunnen de tanden en het tandvlees onder controle gehouden worden.

Het resultaat van je tanden bleken kan een heel mooi effect hebben op de tandkleur. Vullingen bleke echter vaak moeilijker mee, maar deze kunnen eventueel aangepast worden wanneer het kleurverschil erg storend is. De kleur verandert na een aantal jaren terug naar de oorspronkelijke kleur, maar dan kun je je tanden opnieuw laten bleken om hetzelfde resultaat terug te krijgen. Ook kun je de kleur bijhouden door eens in de zoveel tijd je tanden te bleken. Het goed verzorgen van de tanden na het bleken is ook erg belangrijk om zo lang mogelijk te kunnen genieten van het resultaat.

https://witgebitnederland.nl/