Het beste maken van een kleine tuin

Ozoleukekleding

Ben je net verhuisd naar een huis met een best kleine tuin? Of wil je je kleine tuin renoveren? Dan staan hieronder wat tips die je kan gebruiken om zo veel mogelijk ruimte te besparen. Zo zorg je er voor dat je tuin niet overvol komt te staan, of misschien zelfs te kaal. Iedereen wilt een leuke tuin, en met deze tips ben je er van verzekerd. Tip nummer 1 is om grote tegels te nemen. Zorg er voor dat er geen modderstukjes zijn of los stukjes tuin. Grote tegels zorgen er voor dat het overzichtelijk blijft en het is ook nog eens heel erg schoon. Met heel veel aarde en planten is je tuin al gauw een rommeltje, en als een kleine tuin een rommeltje is, is er gewoon geen overzicht meer. Het lijkt dan eerder op een mini jungle dan op een tuin. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.

Tip 2, Houd de planten klein. Kleine bloemetjes die makkelijk in een bloempot of bloembka passen? Prima, geen probleem. Maar bijvoorbeeld een appelboom in de tuin? Dat gaat hem niet worden in een kleine tuin, en zelfs als het past, is het teveel verzorging. Neem daarvoor in de plaats heel veel kleine bloemen in verschillende kleuren, om toch een vrolijke tuin te krijgen.

Tip 3. Oplaasbaar jacuzziv. Een jacuzzi klinkt misschien als een slecht plan als je een hele kleine tuin hebt. Je wilt niet dat het de hele tuin in beslag neemt. De oplossing? Een oplaasbare jacuzzi kopen! Deze neemt alleen ruimte in wanneer het is opgeblazen, en dat is waarschijnlijk alleen in de zomer periode. Zo spaar je echt veel ruimte.

Tip 4. Accesssoires. Houd alles klein! Een kleine bank, met een leuk dekentje erover heen, en misschien een lage glazen tafel. Ook een kleine barbecue fleurt de plek heel erg op.

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/