Ozo leuke kleding
Image default
Bedrijven

Hoog kwaliteit en milieuvriendelijk bamboe kleding

Nooboo produceert duurzame bamboe kleding voor heren en dames zoals geen ander op de Europese markt. Nooboo’s duurzame bamboe kleding is ademend, antiallergisch, antibacterieel, lichaamsregulering, vochtregulerend en 95% anti-uv. Onze duurzame bamboe kleding heren en dames zijn op een milieuvriendelijke methode op de markt gebracht. Onze productieteams uit Portugal en Indonesië opereren in veilige werkomstandigheden en hanteren alleen materialen die vrij zijn van kunstmest of pesticiden. Kortom alleen 100% natuurlijke bamboevezels en kleuren uit fruitbladeren.

 

Nooboo’s missie

Nooboo is een jong Amsterdams merk die vol zit met passie in het ontwerpen en produceren van duurzame bamboe kleding. Nooboo gelooft er in dat milieuvriendelijkheid en kwaliteit mogelijk is voor de consument. Met de expertises van ons team wordt er continue naar deze aspecten gestreefd. Hierdoor wilt Nooboo niet alleen veranderingen in de fashion industrie brengen, maar ook het gevoel bij het dragen van een milieuvriendelijk en kwalitatief kledingstuk. Daarom wordt de focus gelegd op het duurzame aspect. Nooboo is ervan overtuigd dat het mogelijk is met de duurzame bamboe kleding heren en vrouwen.

 

Bestellen en verzending

Bestellen bij Nooboo is eenvoudiger dan ooit. Je selecteert in ons assortiment door jou gekozen duurzame bamboe kleding heren of duurzame bamboe kleding dames met de juiste maat. Nooboo verzendt je bestelling zo spoedig mogelijk en zelfs wereldwijd. Indien je voor 16.00 uur een bestelling plaatst, wordt het op dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt de volgende werkdag in huis. Je hoeft niet aanwezig te zijn thuis, want het pakket past door je brievenbus.