Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Wat voor hoor accessoires zijn er momenteel voor slechthorenden?

Omdat de technologie hard vooruit gaat, zijn er ook steeds meer nieuwe snufjes te koop omtrent hoortoestellen. Om het slechthorenden steeds makkelijker te maken komen er, naast nieuwe hoortoestellen, ook nieuwe hoor accessoires op de markt. In dit artikel leest u precies welke accessoires er momenteel op de markt zijn om weer optimaal gebruik te kunnen maken van uw gehoor!

Televisie- en radio systemen

Niets is zo fijn als op zaterdag avond op de bank hangen en lekker tv kijken. Voor slechthorende kan dit worden gekenmerkt als een moment waarop zij niet goed kunnen horen wat er gezegd wordt. Daarom zijn er tegenwoordig televisie- en radio systemen, die u precies tv kunnen laten kijken zoals het zou moeten. Geen geruis en geen zacht geluid; met het televisie- en radio systeem hoort u alles duidelijk en hard. Dit systeem is geheel draadloos, dus ik kan tijdens het kijken ook vrij bewegen en verder luisteren.

Signalering systeem

Omdat het soms lastig kan zijn om de bel te horen wanneer u slechthorend bent, kan een signalering systeem de uitkomst bieden. Door een middel van een flitsontvanger wordt u gewaarschuwd wanneer er iemand voor uw deur staat of wanneer de telefoon gaat. Zo hoeft u niet te rekenen op uw gehoor en ziet u eenvoudig wanneer er iets aan de hand is. Er zijn verschillende mogelijkheden toe te passen met het signalering systeem. Ga voor de mogelijkheden langs bij uw hoorspecialist.

Telefoonsysteem

Omdat het niet altijd makkelijk is om te telefoneren met uw gehoorapparaat, kan een telefoonsysteem de oplossing bieden. Dit apparaat zorgt dat u fijn kan telefoneren zonder dat het geluid te hard of zacht staat.

 

Kom langs bij Het hoorhuis in Diemen en ervaar zelf hoe een onze hoor accessoires uw leven een stuk gemakkelijker maken!

 

http://www.hethoorhuis.nl/