Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Voordelen AliExpress

We hebben allemaal eens van Ebay gehoord. AliExpress is net zo een website waar men allerhande spullen kan kopen en verkopen. Hij is een van de populairste webshops in China. Maar waarom zou je voor AliExpress moeten kiezen in plaats van Ebay? Simpel. AliExpress is groter en heeft ook veel meer voordelen.

  1. Het is goedkoop

Je kunt verschillende producten voor zeer lage prijzen vinden. Dat is het voordeel van winkelen bij een Chinese webshop. Het is altijd goedkoper dan als je het in je eigen land zou kopen. Ook hoef je geen verzendkosten te betalen!

  1. Goede kwaliteit en service

De website is professioneel en goed georganiseerd. Je kan, net als op Ebay, reviews lezen van mensen die de producten al gekocht en gebruikt hebben. AliExpress is ook z’n eigen App waarbij je makkelijk producten kan opzoeken en je kan daarnaast ook chatten met de verkopers zodat je je vragen aan hun kan stellen als je deze mocht hebben. Je kan ook zien hoe vaak een product besteld is.

  1. Veilige betaalmethode

Als je een product hebt gekocht gaat je geld meteen naar AliExpress. Pas als je je bestelling hebt gekregen en goedgekeurd betaald AliExpress de verkoper. Dit geeft je extra bescherming bij het kopen. Je kan je goederen in ’t Nederlands bestellen en ook in Euro’s betalen. De prijzen staan ook in Euro’s.

  1. Betrouwbaar

AliExpress presenteerd producten op een eerlijke en duidelijke manier. Ze zeggen ook duidelijk hoe een product geleverd zal worden en hoe lang dat zou kunnen duren. Je krijgt ‘Buyer Protection’ dat duurt vanaf je aankoop tot het levering van je product.

https://www.chinesewebshop.net/aliexpress/