Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Tuinhuis verven

Ben je van plan om je tuinhuis te verven met dekkende en transparante verf? Dan ben je bij Moosefärg aan het juiste adres. De buitenbeits van Moosefarg is de perfecte oplossing voor jouw tuinhuisje. Deze verf gaat niet ten koste van het hout en vormt dus ook geen afsluitende laag. Dit laatste is iets wat veel andere verf wel doet. Door dat deze verf het hout nog wel laat ademen, verleng je de levensduur van het huis. Deze verf biedt je gegarandeerd een verlengde levensduur van het hout. Dit zorgt er onder andere voor dat het hout minder onderhoud vergt. Dit geldt voor alle soorten verf in het assortiment van Moosefarg. Ook beschermd de verf tegen weersinvloeden als hagel, sneeuw en zonlicht. 

 

Onder de reguliere omstandigheden die wij hier in Nederland kennen is het ongeveer eens in de vijf jaar nodig om je tuinhuis opnieuw te verven. Dit zou genoeg aan onderhoud moeten zijn om je tuinhuis netjes en mooi te houden. Wellicht is het eens in de zoveel tijd eens nodig om met wat water en zeep het huisje opnieuw schoon te maken. De beste zeep die je hiervoor kunt gebruiken is lijnoliezeep. Hiermee hoef je niet te schuren. Wanneer je huisje hierna weer een nieuwe verfbeurt nodig heeft, kan dit makkelijk over de laag lijnolie heen. 

 

Met Moosefarg kan je meer dan alleen beits toepassen. Je kunt namelijk ook mdf verven. Dit is een bijzonder type hout welke bestaat uit kleine deeltjes van klei. Deze zijn samengeperst en gelijmd. Wanneer je dit gaat verven, zuigt het materiaal in eerste instantie alle verf op. Het is dus noodzakelijk om meerdere lagen verf aan te brengen. Het is belangrijk om het te verven oppervlak eerst te ontvetten en te schuren alvorens je de verf aanbrengt. Voor meer advies kunt u eens een kijkje nemen op de website.