Soorten snapbacks

Ozoleukekleding

Snapbacks zijn sinds een aantal jaar helemaal terug en passen volledig in het modeland van nu. Je kan jouw outfit net dat beetje extra geven met een mooie, bijpassende snapback. Het is een item waar je je mee kan onderscheiden van de rest. Omdat snapbacks zo geliefd zijn, zijn er heel veel webshops en winkels die deze pet verkopen. Echter moeten deze snapbackverkopers wel onderscheiden zijn, anders loopt de klant weg.

Verkopers van snapbacks doen er alles om innovatief te zijn. Zo is er recent een snapback met een houten klep op de markt gekomen. Deze trend is geïnspireerd op de pet met rechte klep, zoals die vaak in Amerika wordt gedragen. Met een houten cap onderscheid je je zeker van de rest en creëer je een authentieke look gecombineerd met een streetfashion look.

Wel is er natuurlijk wat lef voor nodig om zo’n pet te durven dragen. Als je dat niet ziet zitten kun je natuurlijk ook gewoon terugvallen op de traditionele soorten snapbacks. Zo is de ‘fitted cap’ nog altijd er populair. Het verschil met een gewone cap is dat die aan de achterkant niet verstelbaar is. Deze pet moet je dus op maat komen. Ook geliefd is de trucker cap. Dit is een pet met een gebogen klep. Hij zit erg comfortabel en geeft bovendien optimale bescherming tegen de zon. Dan heb je nog de 5 panel cap. Dit is een pet die met vijf onderdelen aan elkaar vast zit en geeft net weer een andere look dan een standaard snapback.

Wil je nou ook een snapback bestellen? Op internet is er keus uit duizenden soorten en maten. Alleen in Nederland is het aantal aanbieders van snapbacks al enorm. Als je echt exclusief wilt zijn kun je er ook voor kiezen om een pet uit bijvoorbeeld Amerika te bestellen. Met de transportmogelijkheden vandaag de dag is dat geen probleem.

http://snapbacks.nl