Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Pijnloos vet laten bevriezen

Een unieke methode
Heeft u al gehoord van de nieuwe trend op het gebied van cosmetische behandelingen  genaamd ‘CoolSculpting’? CoolSculpting is geen plastische chirurgie maar een unieke methode waarbij vetcellen worden verwijderd door middel van koeling. In tegenstelling tot liposuctie is de CoolSculpting behandeling vrijwel geheel pijnloos en er is geen operatie voor nodig. Hoe werkt CoolSculpting nu eigenlijk? De vetcellen worden op de juiste temperatuur afgekoeld. Na een tijdje kristalliseren de cellen en verlaten ze het lichaam. CoolSculpting is een methode om uw lichaam er weer strak  slank uit te laten zien. Omdat de vetcellen uw lichaam geleidelijk verlaten, heeft de huid tijd om zich aan te passen aan de nieuwe vorm. U heeft na de behandeling dus geen last van een hangende huid. Ga altijd naar een specialist voor advies en informatie over de techniek. Er worden namelijk imitatie behandelingen verkocht. Deze imitatie behandelingen geven niet het gewenste resultaat en kunnen uw veiligheid niet waarborgen.

Voor welke lichaamsdelen is CoolSculpting geschikt? 
CoolSculpting kan op bijna alle plaatsen toegepast worden. Het is geschikt om vetcellen te bevriezen bij uw buik en love handles. Wanneer u zich echter onzeker voelt over uw armen is het mogelijk om vet te bevriezen bij uw armen. Verder kan CoolSculpting vet verminderen bij uw dijen, rug, knieën en de binnenkant van uw benen. Het is belangrijk om te beseffen dat CoolSculpting geen snelle manier is om af te vallen. Het is nog steeds van belang om veel te bewegen en om gezond te eten. De behandeling is niet bedoeld om obesitas te behandelen. CoolSculpting kan u echter wel helpen om uw lichaam te stroomlijnen en om mooie strakke vormen te krijgen.

Maak een afspraak
Wanneer u geïnteresseerd bent in een CoolSculpting behandeling kunt een afspraak maken bij dokter Kazem. Dokter Kazem is de meest ervaren CoolSculpting behandelaar van Nederland. De plastisch chirurg heeft een award gewonnen voor de goede en effectieve behandeling.  CoolSculpting heeft FDA approval. Onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat de CoolSculpting behandeling veilig is en goede resultaten oplevert. Naast CoolSculpting is plastisch chirurg Kazem ook gespecialiseerd in het uitvoeren van chirurgische behandelingen als borstvergroting, borstverkleining, borstlift, ooglidcorrectie en  tummy tuck. Daarnaast is hij een specialist op het gebied van huidverjonging met behandelingen als Botox°, Fillers, Fraxel® Laser en Thermage®. 

 

https://kazem.nl/