Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Mondial Waaienberg Verhuizers is het beste verhuisbedrijf in Ede

Ik was de afgelopen tijd op zoek naar een goed verhuisbedrijf in Ede. Ik zou gaan verhuizen, sterker nog ik zou gaan emigreren. Ik ga verhuizen naar Spanje, een prachtig land waar ik verliefd op ben geworden. Samen met mijn Spaanse vriendin hebben we het hier lang over gehad en we hebben de knoop doorgehakt. We hebben een huis gekocht in een klein dorpje in de buurt van Barcelona en we kunnen niet wachten. Bijna alles is al geregeld, we hebben nog één ding nodig: een verhuisbedrijf in Ede. 

Zo begon de zoektocht

Ik begon met zoeken. We hadden een verhuisbedrijf gepositioneerd in Ede die mij kon helpen met een internationale verhuizing. Ik weet dat niet veel verhuisbedrijven dit zomaar aanbieden. Ik maakt me dus klaar voor een lange zoektocht. Niet heel veel later kwam ik terecht bij Mondial Waaijenberg Verhuizers, een verhuisbedrijf in Ede die internationale verhuizing doet. Ik ging er even voor zitten.

De uitstraling van dit verhuisbedrijf in Ede

Toen ik voor het eerst op de website van dit verhuisbedrijf in Ede kwam kregen ze meteen mijn volle aandacht. Zo zag de website er heel professioneel uit. Dit geeft mij meteen een fijn en veilig gevoel. Toen ik zag dat dit bedrijf in Ede gepositioneerd was en dat ze hielpen bij emigratie was ik nog enthousiaster. Mondial Waaijenberg Verhuizers bestaan al sinds 1896 en heeft dus al enorm veel ervaring. Ze vinden het belangrijk om zuinig te zijn op de spullen van een andere en hebben werknemers die weten wat ze aan het doen zijn. 

Mijn ervaringen met dit verhuisbedrijf in Ede

Ik besloot in zee te gaan met dit verhuisbedrijf uit Ede. Ik nam contact op en maakten afspraken. Het contact was zeer prettig en het afwachten op de verhuisdag kon beginnen. Toen het eenmaal zover was had ik wel wat zenuwen. Achteraf gezien was dit nergens voor nodig, Mondial Waaijenberg verhuizers hebben de verhuizing zeer professioneel en fijn aangepakt. Ze waren heel zuinig met mijn spullen en ze waren allemaal heel vriendelijk. Ik ben heel blij dat ik in zee ben gegaan met dit verhuisbedrijf in Ede en zou het aan iedereen aanraden.