Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Koopavonden bij de Primark

De Primark, wie kent deze populaire kledingwinkelketen inmiddels niet? De allereerste Primark opende haar deuren in Ierland, maar al snel bleek het een absolute succesformule. Binnen no-time werden er meer vestigingen geopend en ook buiten de Ierse landsgrenzen bleek de formule al snel een groot succes. Ook in landen als Engeland, Nederland, Duitsland, België, Italië, Spanje en de Verenigde Staten is de Primark snel immens populair geworden. De winkelketen is dan ook altijd in ontwikkeling en blijft continue nieuwe filialen openen. Uiteraard is dat geweldig nieuws voor de echte Primark fans, want die willen maar wat graag een Primark filiaal in hun stad.

Openingstijden Primark

Elk Primark filiaal mag in principe haar eigen openingstijden hanteren. Voordat je gaat shoppen is het daarom aan te raden even de website van jouw favoriete filiaal te bezoeken. Daar staat precies vermeld wat de openingstijden zijn. De meeste filialen openen van maandag tot en met zaterdag om 9:00 uur hun deuren. 

Koopavond Primark

Voor iedereen die overdag heel druk met werken is, zijn er gelukkig ook koopavonden bij de Primark. Ook dat verschilt per stad en is er mede van afhankelijk welke koopavond voor die specifieke stad geldt. In de meeste steden is er op donderdag of op vrijdagavond koopavond. Op koopavonden zijn de Primark filialen tot 21:00 geopend. Dat is geweldig nieuws voor echte Primark fans, zij hebben nu urenlang shop plezier, ook in de avonduren. Ook worden er rond de feestdagen vaak extra koopavonden ingelast. Zo zijn er vaak extra lange openingstijden rondom Sinterklaas en Kerstmis.

Koopzondagen Primark

Voor wie maar niet genoeg kan krijgen van shoppen bij de Primark, hebben de meeste filialen elke zondag koopzondag. Je kunt dus het hele weekend voor je favoriete nieuwe outfit gaan shoppen bij de Primark. De meeste Primark vestigingen openen hun deuren op zondag om 11:00 uur of om 12:00 uur. In een enkele vestiging kun je al vanaf 10:00 uur terecht. 

Altijd genoeg tijd dus om te shoppen bij de Primark. Het trendy assortiment volgens de laatste modetrends loopt uiteen van baby- en kinderkleding, tot trendy dames- en herenmode.

http://www.primarkblog.nl