Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Een houten picknicktafel

De beste picknicktafels zijn natuurlijk de tafels die van hout met de hand gemaakt worden. Door onze ambachtelijke techniek produceren we enkel tafels die van een uitstekend goede kwaliteit zijn. Ze zijn robuust, en ze zijn rustiek. Door de persoonlijke aandacht die ze krijgen tijdens het produceren, kunnen ze ook heel lang meegaan. Wat wij het belangrijkste vinden, is dat we continu werken naar een nieuw niveau van ambachtelijke, handgemaakte en duurzame picknicktafels. Wanneer u bij ons een tafel bestelt, weet u dat er op de hele wereld geen enkele picknicktafel is die exact hetzelfde is. Iedere tafel is weer anders, en wanneer wij ze aan het maken zijn voor klanten, passen we altijd wat persoonlijke touches toe in het ontwerp.

Ambachtelijke picknicktafel

U hoort het, voor een ambachtelijke houten picknicktafel kunt u het beste terecht bij houtenpicknicktafels.nl. Picknicktafels zijn echter niet het enige waarvoor u bij ons terecht kunt komen, we verkopen ook tuintafels, die zijn een tikkeltje minder groot. Al onze producten worden gemaakt van douglashout en eikenhout, zo kunnen we de kwaliteit waarborgen voor onze klanten. Iedere plank waar we mee werken heeft een dikte van ongeveer vijf centimeter, en weegt wel tussen de 150 en de 200 kilogram! Zo zijn we in staat om hele stevige producten te produceren, die van een degelijke kwaliteit zijn. Ze gaan jarenlang mee, en zijn oerdegelijk!

Maatwerk

Het produceren van deze picknicktafels en tuintafels is een ware kunst die we voor iedere klant op maat doen. We doen dan wel niet aan massaproductie, maar het is wel mogelijk om in overleg meerdere tafels bij ons te bestellen. We doen er enkel wat langer over, maar ze komen er wel! De organisaties die bij ons bestellen zijn vaak klanten uit de horeca, verschillende bedrijven, particulieren en hoveniers. Met veel liefde maken we iedere keer weer nieuwe tuintafels of picknicktafels, en zo kunnen we keer op keer mooie producten produceren voor onze klanten. Het is voor ons mogelijk om onze tafels te bezorgen, het is ook mogelijk om ze bij ons op te halen om wat kosten te besparen.