Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Bekentenissen over Shoelia van een schoenliefhebber

Nu de zomer snel dichterbij komt, wordt het echt eens tijd om de website van Shoelia te ontdekken. Want je zorgvuldig uitgezochte garderobe verdient wat leven in de brouwerij met wat kleur! Dankzij de unieke, stijlvolle en kleurrijke collectie gaat het je zeker lukken om een geweldige eerste indruk te maken. Pas op, hun schoenencollectie is alleen geschikt voor de man en vrouw met lef. Voor de man en vrouw die graag indruk maakt en zeker niet standaard wil zijn. En ik kan het weten, als ervaringsdeskundige.

Shoelia geeft een facelift aan je schoenencollectie

Onlangs heb ik namelijk besloten om eindelijk mijn schoenencollectie weer eens uit te breiden en een facelift te geven met de bijzondere schoenen van Shoelia. De helft van mijn schoenen stond mooi te wezen op een boekenplank, terwijl de andere helft van mijn schoenen zich opstapelde op ergens in een hoek in mijn ‘inloopkast’. Het voelde vreselijk elke keer als ik er een paar uitviste die ik die dag wilde dragen. Door het opgestapeld liggen waren veel schoenen misvormd, geplet en vies geworden. Geheel eerste wereldproblemen, ik weet het. Maar als een echte schoenenliefhebber gaat een groot gedeelte van mijn zuurverdiende centjes op aan kleding en schoenen. Echte mode-investeringen dus. Dus vond ik het tijd worden om mijn kleine kantoorruimte – die tevens dienst doet als mijn inloopkast – helemaal opnieuw in te richten. Met wat extra planken zodat ik al mijn schoenen er netjes op kwijt kan.

Meer kleur tussen het zwart

Toen ik mijn schoenencollectie ineens zo in alle pracht en glorie kon bewonderen, realiseerde ik me al snel dat waarschijnlijk 85% van mijn schoenen zwart is. Natuurlijk val ik op het kiezen van zwarte schoenen omdat ik weet dat ze overal bij passen. Dit is echter op den duur vrij voorspelbaar en ronduit saai te noemen. Dus daarom ben ik erg blij dat ik per toeval op de site van Shoelia.nl terecht kwam in mijn zoektocht naar unieke en kleurrijke schoenen.

Uniek statement

Ik vond op hun website prachtige schoenen. Zoveel moois bij elkaar waar ik een uniek statement mee kan maken, dat ik het erg moeilijk vond om te kiezen. Daarom heb ik me voorgenomen om me elke maand te trakteren op een paar schoenen van hen om mijn outfits wat meer cachet te geven en om mijn voornamelijk zwarte collectie schoenen wat op te fleuren. Ik ben erg benieuwd wat jij van deze statement schoenen vindt?