Ozo leuke kleding
Image default
Shopping / Clothing

Bedrijfskleding in Ede en omgeving bestellen

Voor uw bedrijf in Ede heeft workwear ruime keuze in verschillende soorten bedrijfskleding voor uw personeel. U kunt hierbij denken aan kleding die geschikt zijn voor de veiligheid van uw medewerkers, bijvoorbeeld vlamvertragende of signaalkleding maar ook kunt u denken aan representatieve, horeca, of sport- en promotiekleding. Voor elk type bedrijf beschikt Complementair Workwear over de geschikte kledij voor uw organisatie. Bedrijfskleding Ede kopen doet u bij Complementair Workwear.

Complementair Workwear voor uw bedrijfskleding in Ede

Complementair Workwear levert bedrijfskleding in Ede en omgeving. U kunt heel gemakkelijk op de site uw bestelling plaatsen en deze wordt dan zo spoedig mogelijk bezorgd. U kunt kiezen uit veel verschillende soorten kledij, kleuren en maten. Bent u nog niet verzekerd van uw keuze? Bezoek dan de showroom. Deze showroom is gevestigd in Veenendaal en deze kunt u bezoeken op afspraak door uw datum en tijd door te geven op de website. De kleding kan altijd gepast worden en geretourneerd als de kleding toch om één of andere reden niet past. Het enige wat u daarna hoeft te doen is de juiste maat doorgeven zodat de geschikte maat zo spoedig mogelijk geleverd wordt zodat u en uw personeel er netjes en professioneel uit zien.

Wat maakt Complementair Workwear zo bijzonder?

Complementair Workwear zet zich iedere dag in om voor u de geschikte kledij voor uw organisatie te leveren. Complementair Workwear bestaat uit jonge vakmensen die graag professioneel en servicegericht te werk gaan. Bovendien kunnen oude kleren ingeleverd worden zodat deze kunnen worden omgezet en hergebruikt als nieuwe kledij. Complementair gaat duurzaam aan de slag en kiezen alleen voor de beste stoffen die lang mee gaan.

Ook streef Complementair Workwear naar het toegankelijk maken van kleding voor het bedrijfsleven. Kledij kan zeer gemakkelijk worden geselecteerd, uitgezocht, besteld en uiteindelijk geleverd door enkel een paar muisklikken op de website. Bovendien willen zij deze kledij ook mogelijk maken voor mensen die moeilijker in dienst komen binnen een bedrijf, bijvoorbeeld mensen met een lichamelijke beperking. Op die manier kunnen ook zij netjes en professioneel het werkveld betreden zonder er ‘anders’ er uit te hoeven zien dan de rest van hun collega’s. Met één en dezelfde kledij voor uw personeel creëert u gelijkheid binnen uw bedrijf, ongeacht leeftijd, geslacht, geaardheid of andere eigenschappen.