Ozo leuke kleding
Image default
Dienstverlening

Een goedkope taxi in Delft boeken

Meestal maak je wel een praatje met de taxichauffeur als je van A naar B reist met een snelle taxi Delft. Maar verder weet je vaak niet veel over een taxichauffeur. Wat is het beroep nou precies en waarom is werken als een taxichauffeur bij taxi Delft leuk?

Leuke weetjes over de taxichauffeur

Een taxichauffeur van taxi Delft rijdt gemiddeld wel honderd kilometer per dag. Elke taxi in een centrale rijdt wel bijna 50.000 kilometer per jaar. Daarnaast staat de  taxichauffeur ook veel stil, te wachten op hun klanten. Als ze niet rijden kunnen ze ook geen omzet maken, vaak willen taxichauffeurs dan ook geen pauze nemen. Maar dat is niet altijd goed of veilig. Je wilt immers wel een veilige taxichauffeur. Bij taxi Delft zijn de taxichauffeurs verplicht om een half uur pauze te nemen. Daarnaast moeten de taxichauffeurs van taxi Delft ook nog regelmatig naar school om zichzelf bij te spijkeren. Ze hebben daarvoor al de opleiding gedaan om voor het halen van een chauffeurspas bij de opleiding om taxichauffeur te worden. Het eindexamen bestaat zelfs uit een professionele rit waarin je iemand naar diens bestemming moet brengen. Daarnaast beschikken alle chauffeurs van de taxi Delft over een verklaring omrent goed gedrag.

Mensenwerk

Het werk als taxichauffeur bij taxi Delft is niet altijd leuk. Taxichauffeurs maken helaas elke dag mensen mee die nou niet bepaald een zomers humeur hebben. Sommige mensen hebben haast en zijn gestrest of sommige mensen doen onbeschoft tegen een chauffeur omdat ze gewend zijn om bediend te worden. In sommige gevallen is het nog erger en krijgt een taxichauffeur te maken met serieus geweld en intimidaties. Bijvoorbeeld om dat iemand een klap op zijn achterhoofd geeft omdat hij niet wilde betalen. Gelukkig komt dat bij Taxi Delft niet voor, maar in de randstad is dat weleens gebeurd. Een dag als chauffeur bij Taxi Delft is altijd weer anders.