Ozo leuke kleding
Image default
Dienstverlening

Ben jij single en zie je dit graag anders? Search4Love helpt jou daarbij!

Kom jij uit de regio Rotterdam, ben je nog single en zou je hier graag verandering in willen zien? Maar weet je niet zo heel goed waar te beginnen en hoe aan een date te komen? Search4Love helpt je hier graag mee! Kom een avondje speeddaten in Rotterdam, je hebt een aanzienlijke kans dat je jouw grote liefde bij ons tegen het lijf loopt.

Bij elk speeddate event dat wij organiseren zorgen wij voor lekker veel singles. Om wat preciezer te zijn, je zal met zo’n 15 singles op korte date gaan. Je zal je wellicht afvragen hoe een avondje speeddaten precies in zijn werk gaat. We leggen het je in het kort uit.

Speeddaten, zo werkt het

Wanneer iedereen die zich ingeschreven heeft op de locatie van de speeddate aanwezig is gaan we van start. Iedereen heeft van onze hostess een zitplekje aangewezen gekregen. Traditioneel gezien schuiven de mannen na elke date een plekje door, de vrouwen mogen blijven zitten. Bij de speeddate events voor homo’s en lesbiennes is dit vanzelfsprekend anders geregeld. Wanneer je eerste date begint zet de hostess een timer. Na ongeveer 4 minuten klinkt er een belletje, dit betekent dat de date erop zit. De mannen schuiven een plekje door zodat iedereen kan beginnen aan de volgende date. In ongeveer twee tot twee en een half uur ben je met alle singles op date geweest. Tijdens het daten houdt je voor jezelf de scores bij. Je vult ‘ja’ in bij een leuke date en ‘nee’ bij een niet geslaagde date. Aan het einde van de avond zoeken wij alle matches bij elkaar. Iedereen krijgt persoonlijk zijn of haar matches van ons te horen.

Wij regelen alles voor je

Het makkelijke van speeddating is dat je niet meer zelf je dates hoeft te regelen. Dit doen wij allemaal voor jou. Voor elk event schrijven zich bij ons de leukste singles in. De kans op het vinden van een match is dan ook echt heel groot. Op elk event dat wij houden kunnen wij veel mensen blij maken omdat ze gematched zijn aan een andere single. Het kan zelfs voorkomen dat je op één avond meerdere matches vindt! Kunnen wij jou ook binnenkort koppelen aan een leuke match?

https://www.search4love.nl/