Ozo leuke kleding
Image default
Dienstverlening

CoolSculpting Dubbele kin- en nek vet

De populariteit van CoolSculpting kin voor het verminderen van nek vet groeit gestaag onder zowel mannen als vrouwen. De beste niet-chirurgische methode om submentale volheid te minimaliseren, ook wel bekend als een dubbele kin, is het gebruik van CoolSculpting. Het vet bevriezingsproces helpt bij het verminderen van hardnekkige vetophopingen in regio’s die bekend staan ​​om de ophoping van extra vetcellen, zoals buikvet verwijderen, vet in de kin- en nekregio. Het maakt niet uit wat voor levensstijl je aanhoudt; dubbele kin kan iedereen treffen.

Hoe kan je CoolSculpting gebruiken voor kin vet?

Cryolipolyse is een geavanceerde koeltechniek die wordt gebruikt in CoolSculpting. Een applicator brengt de technologie naar de huid tijdens uw CoolSculpting- of uw onderkin bevriezen behandeling en dringt onder het huidoppervlak door om vetcellen aan te pakken. Eenmaal bevroren, sterven de vetcellen af ​​en verlaten ze het lichaam. Juist omdat de vetcel niet kan regenereren nadat deze is afgestorven, levert deze techniek langdurige resultaten op.

Wat veroorzaakt dubbele kin bij mensen?

Een dubbele kin is meestal niet het gevolg van slechte levensstijl beslissingen. De kin en nek zijn hardnekkige plekken waar vetophopingen vaak worden vastgehouden door hormonen, veroudering, erfelijkheid en geslacht. Volgens bepaalde schattingen lijden twee op de drie volwassenen in Amerika aan een onderkin. Aangezien het zoveel patiënten helpt om ongewenste vetcellen uit de kin- en nekregio te verwijderen, is CoolSculpting de meest gebruikte techniek voor het bevriezen van vet.

Oefeningen voor de dubbele kin werken niet

Er is geen training die specifiek gericht is op vetverlies in het kin gebied, ondanks het feit dat verschillende oefeningen dit beloven. CoolSculpting is dus de ideale methode om kin vet te verminderen. CoolSculpting richt zich op bepaalde lichaamsdelen en verwijdert de vetcellen die daar zijn afgezet. Elke procedure helpt bij het elimineren van die lelijke dubbele kin in slechts een paar sessies.

Is CoolSculpting voor kin vet pijnlijk?

Het risicovrije, minimaal invasieve alternatief voor slopende procedures zoals liposuctie die anesthesie en uitgebreide hersteltijd vereisen, is CoolSculpting. Er wordt bijna geen ongemak ervaren tijdens de procedure en er is weinig tot geen hersteltijd. Resultaten zijn al na enkele weken zichtbaar. Na hun behandelingen rapporteren verschillende patiënten wisselende resultaten. Sommige mensen voelen een licht ongemak, maar niets hards of ondraaglijke. De resultaten kunnen variëren, zoals bij elke cosmetische ingreep.