Ozo leuke kleding
Image default
Bedrijven

Trends voor dames badkleding

Al veel zin in de zomer? Wij namelijk wel! In dit artikel lees je alles over de actuele trends op het gebied van badkleding. Zo kun je met een gerust hart een dagje weg naar het strand en de zee, om lekker van de zon te kunnen genieten

–          High waist bikini

Ben je trots op jouw benen? Draag dan een bikini met hoge taille! Deze zogeheten ‘high waist bikini’ zorgt ervoor dat het bikinibroekje tot aan de navel komt. Doordat het broekje een stuk hoger is dan bij een normale bikini, accentueert het je lichaam.

–          Azteekse-print

De Azteekse-printen zijn weer terug te vinden in de badkleding mode. Wat je deze zomer ook zult dragen, met een Aztec-print kan het in ieder geval niet mis gaan.

–          Off shoulder bikini

De off shoulder bikini is al langer een trend bij topjes en nu ook bij de bad- en strandmode artikelen. Het is daarbij wel erg belangrijk dat je de juiste maat kiest. Het is namelijk niet wenselijk dat het topje steeds zal afzakken.

–          Ruffles

Ruffles zijn bijna niet meer weg te denken op jouw bikini. Ze kunnen zowel aan de bovenkant van jouw broekje zitten, maar ook bij de bandjes. Ruffles zorgen voor een unieke, hippe look.

–          Mix & match

Veel mensen denken dat een bikini topje hetzelfde moet zijn als het broekje. Echter is het ook leuk om te experimenteren met verschillende soorten topjes en broekjes. Zo creëer je jouw eigen, unieke stijl en kun je meerdere combinaties maken in de zomer

Maatadvies

De juiste maat kleding is altijd belangrijk, maar al helemaal bij dames badkleding. Niks is erger dan badkleding die onder het zwemmen afzakt of kwijt raakt. Medewerkers van kleding- en speciaalzaken kunnen jou persoonlijk advies geven en helpen met het vinden van de juiste maat.

Badmode bij Badkleding.com

Er zijn verschillende websites waar je terecht kunt om zwemkleding te kopen. Zo is Badkleding.com een website die zich specifiek focust op heren en dames badkleding. Je zult hier voor elke pasvorm, leeftijd en geslacht de juiste badkleding vinden.

https://www.badkleding.com/bkd/dames/