Ozo leuke kleding
Image default
Dieren

De mogelijkheden van een Erreplus zadel

Wie op zoek is naar de beste paardenuitrusting en het meest verfijnde vakmanschap, weet dat je daarvoor bij de Italianen moet zijn. En dat is bij het kiezen van een goed zadel niet anders. Erreplus is het gedachtekind van Roberto Rasia die met 25 jaar ervaring en passie de mooiste zadels ontwerpt, afgestemd op zowel ruiter als paard. De mogelijkheden van een Erreplus zadel zijn oneindig, dus hierbij wat meer informatie om je te helpen bij het maken van je keuze.

Erreplus springzadels

Een springzadel van Erreplus is gemaakt met één hoofdgedachte. Het paard zoveel mogelijk bewegingsvrijheid bieden. Daarnaast zijn er veel aanpassingen mogelijk die corresponderen met de individuele wensen van de ruiter. Een zachtere zit, meer ondersteuning of een perfecte beenligging, het is allemaal mogelijk.

Erreplus dressuurzadels

Ook wat dressuurzadels betreft heeft Erreplus een aantal meesterwerken uitgebracht. Dressuurzadels worden ontworpen om de gang van het paard en de zit van de ruiter te bevorderen. Veel dressuurzadels zijn aan te passen aan de rijstijl van de ruiter, bijvoorbeeld door de kniesupport of het contact met het paard te bevorderen.

Over de echte meerwaarde van een Erreplus zadel kun je niet lezen, dat moet je voelen. Ga daarom vooral langs bij een officiële Erreplus dealer en ervaar het comfort zelf. Vraag naar de mogelijkheden tot maatwerk en stel jouw perfecte zadel samen!

De wetenschap achter het comfort

Erreplus zadels zien er niet alleen bijzonder fraai uit, ze zijn ook erg comfortabel. En dat komt door de innovatieve technieken die worden gebruikt bij de vervaardiging ervan. Zo is de voorzijde van een zadel naar buiten toe geopende om paarden een hoger draagcomfort te bieden. De zadelboom van ieder zadel is gemaakt van lichtgewicht composiet materiaal en is ergonomisch vormgegeven voor het ultieme zitcomfort. En dankzij dikker schuim in het zadel worden schokken beter opgevangen.