Ozo leuke kleding
Image default
Bedrijven

We doen de asbestsanering volgens de juiste richtlijnen

Bij het verwijderen van asbest, de bouw, renovatie, verhuizing of slopen, kunt u de beste asbestsanering in de hand nemen, zodat u op de juiste manier wordt geholpen. Asbest is een gevaarlijke milieu belastende stof en brengt enorme consequenties met zich mee voor wat betreft uw gezondheid en aansprakelijkheid. Het beste is om geen risico te nemen en te zorgen voor een goede bescherming hier tegen. De asbestsanering heeft op het dit gebied en het verwijderen hiervan heel veel kennis en ervaring. De asbestsanering heeft toepassing op elk asbest houdend materiaal en kan van toepassing zijn op daken van golfplaten, wand en plafondbeplating en standleidingen tot pakkingen tussen flenzen en in cv-ketels. Aan elk project waar de asbestsanering aan werkt dient wordt er een asbest inventarisatie rapport gemaakt.

Wat zijn onze werkzaamheden wat betreft asbestsanering?

De werkzaamheden van de asbestsanering zijn het verzorgen van inventarisatierapporten, aanvragen van vergunningen ten behoeve van verwijdering asbest, melden van werkzaamheden bij bevoegd gezag, verwijderen van asbesthoudend materiaal, afvoer en transport van de vrijgekomen materialen, verzorgen van visuele inspecties, luchtmetingen en materiaalanalyses. Aan de hand van het rapport doet de asbestsanering u een vrijblijvende offerte toekomen. De professionele medewerkers van de asbestsanering werken volgens de geldende wet en regelgeving om de aanwezige asbest te saneren. Na afronding van de werkzaamheden krijgt overhandigen we u een rapport van officiële vrijgave door een geaccrediteerd laboratorium.

Contact of vragen over asbestsanering

De asbestsanering werkt met particuliere en zakelijke klanten.  De medewerkers van asbestsanering hebben ruime ervaring en zijn professionals als het gaat om sloop en onderhoud werkzaamheden. Indien u vragen heeft of graag een vrijblijvende en op maat gemaakt offerte zou willen ontvangen, kunt u ons altijd bellen of een e-mail sturen en we gaan uitgebreid in op al uw vragen.