Ozo leuke kleding
Image default
Vakantie

5 dingen om te doen in Hawaii op je volgende reis

Wil je een uitstapje plannen maar weet je nog niet naar waar je moet vertrekken om een aangename tijd te hebben? Ga dan naar Hawaï, want hier vind je adembenemende uitzichten, schilderachtige attracties en prachtige stranden.

Als je echt wilt genieten van je tijd in Hawaii, dan raden we je aan om een huurauto te nemen. Autoverhuurdiensten kunnen je voorzien van huurauto’s die geweldig zijn om mee te reizen, lees hier meer: https://www.autoprio.nl/nl-verenigde-staten-staat-hawai/. Met een huurauto beleef je een onvergetelijke vakantie.

Dingen die je kan doen in Hawaï om de reis nog aangenamer te maken:

Hawaï is een perfecte reisbestemming. Heb je al een lijst van de bezienswaardigheden die je gaat bezoeken of van de dingen die je er wilt ontdekken? Wij hebben hieronder een lijst gemaakt die je zal helpen om een keuze te maken vanaf de eerste dag:

1. North Shore Beach:

Wat dacht je ervan om op de allereerste dag in Hawaï het prachtige strand van Oahu te bezoeken? Je zal er zeker van genieten want je kan er de hele dag blijven terwijl je geniet van zon, zee en strand. Als je wil, kan je een beetje surfen of als je liever de geschiedenis van de plaats wil kennen dan kan je hier leren over welke royalty’s hier hebben gesurft.

2. Helikoptervlucht zonder deuren:

Wil je het groene land van Kauai verkennen? Deze locatie is voor 70% bedekt met groen en wat is beter dan een uitzicht op deze plaats dan vanop een hoogte, zonder eerst een berg te moeten beklimmen?

Je kan al dit natuurschoon verkennen door in een helikopter te gaan zitten terwijl de deuren open zijn. Deze tour duurt ongeveer 60-90 minuten. Als je kinderen hebt, kunnen ze ook mee zodat ze samen met je verliefd worden bij het zien van zoveel schoonheid. Het is adembenemend, avontuurlijk en spannend want een helikoptervlucht is niet iets wat we dagelijks doen.

Als je een goede autoverhuurdienst wil kiezen, moet je zeker de autoverhuurdiensten vergelijken, want zo zal je de beste dienstverlening krijgen. Er zijn autoverhuurdiensten beschikbaar op alle grote eilanden.

3. Een nachtelijke duik met Manta’s:

Nadat je de hele dag Hawaii hebt verkend en ontdekt, wat dacht je ervan om de dag af te sluiten met een oogstrelend en adembenemend uitzicht op de zonsondergang? Een boot die vertrekt vanuit Honokohau Marina, een plek dicht bij Pine Tree Surfing Beach neemt je mee op zee. Je kan de dag afsluiten in de oceaan terwijl je geniet van de zonsondergang.

4. Marukame Udon:

Heb je nog geen honger? Geen probleem, dan kan je smullen in de Marukame Udon, waar ze traditionele Japanse noedelsoep serveren. Als je naar Hawaï gaat, moet je hun traditionele gerechten proberen en de noedelsoep is er heel beroemd.

5. Na Pali Sunset Dinner Sail:

Als je op zoek bent naar avontuur zeil dan naarde Na Pali kust en geniet van de grillige kliffen, terwijl je een blik werpt op spelende dolfijnen en geniet van het andere onderwaterleven. Natuurlijk kan je tijdens het zeilen ook genieten van de zonsondergang.

Als je een waterrat bent, kan je een duikje nemen aan de stranden die we hierboven hebben vermeld en je zal plezier beleven aan het proberen van de traditionele keuken en voedsel van Hawaï. De 5 redenen zijn enkel een voorsmaakje van het prachtige Hawaii. Ga er zeker op vakantie want anders ga je al die prachtige locaties mislopen.

https://www.autoprio.nl/