Ozo leuke kleding
Image default
Bedrijven

Trui bedrukte: Trend voor de winter

Nuttig, praktisch, stijlvol, comfortabel… Er zijn veel adjectieven die het trui karakteriseren. Het stuk, dat een van de meest begeerde van het seizoen is, verschijnt in verschillende versies om aan alle smaken tegemoet te komen.

Hieronder hebben we 2 looks met trui voor je geselecteerd om te kiezen welk model bij jouw stijl past. Bekijk ze!

Rood bedrukte trui

Het trui is zo veelzijdig dat het in verschillende combinaties kan worden gebruikt. Vrouwen dragen het graag om hun look een stoere touch te geven. Mannen dragen het daarentegen graag met jeans voor een meer casual look.

Het creëren van looks met truien is gemakkelijk wanneer ze vergezeld worden door de hipste kleur van het seizoen, rood. Om de look nog authentieker en origineler te maken, kunt u kiezen voor een trui bedrukken om een uniek en exclusieve outfit te creëren.

Het kan jouw bedrijfslogo zijn, een belangrijke zin in jouw leven of gewoon een ontwerp dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Combineer het met destroyed jeans om je look een dosis attitude te geven.

Trui met jeans dragen

Voor wie een meer “casual street” look op prijs stelt, is de optie met jeans zeer modern en jeugdig. Het geheim is te gaan voor een model dat strakker om het lichaam zit, om de informaliteit die de textuur van jeans kan veroorzaken te evenaren.

Wanneer we een open trui dragen, werkt het als een derde stuk om de hele look aan te vullen. Om de look moderner en meer ontspannen te maken, kies je voor een bedrukt stuk, dat een vrolijk aspect aan het model zal geven.

Een andere interessante tip is om de tinten altijd op elkaar af te stemmen: lichtgekleurde truien, zoals grijs, zijn perfect wanneer ze worden gedragen met lichtgewassen jeans. Donkere tinten passen daarentegen beter bij broeken met een donkere wassing, van loodkleurig tot zwart.