Ozo leuke kleding
Image default
Bedrijven

Outplacement Zwolle helpt veel mensen aan een mooie nieuwe baan

Outplacement Zwolle slaagt er steeds beter in om mensen zonder baan aan het werk te helpen. Dat is niet altijd gemakkelijk, maar ze doen het wel, en hoe. Met steeds meer succes en ook steeds sneller. Er zijn twee dingen die bijna altijd samengaan. Iets graag doen en iets goed kunnen. Het is zeker zo dat ieder mens talent heeft. De kunst is die talenten te ontdekken en te benutten. Bijna altijd is het zo dat je als mens veel meer kunt dan je in eerste instantie denkt. Outplacement Zwolle.

Hoe kun je ontdekken wat iemand voor talenten heeft?

Outplacement Zwolle. Het simpele antwoord is door het gewoon zo goed als je kunt te proberen. Niet geschoten is altijd mis, dat is één ding dat zeker is. Probeer het maar een poos, je raakt wel eens de roos. Laten we maar gewoon iemand, een persoon, als voorbeeld nemen. Hierbij viel onze keus op mevrouw Ien van de Pas-van de Rat. Zij komt uit het leuke dorp Erp. Wat zo mooi is gelegen in het groene Brabantse land. Ien van de Pas-van de Rat verloor haar werk. Outplacement Zwolle.

Outplacement Zwolle hielp mevrouw van de Pas aan nieuw werk

Outplacement Zwolle. Zij verloor haar werk door het coronavirus. Mevrouw Ien van de Pas-van de Rat werkte als serveerster in café Onder de blauwe hemel en zij had het er moeilijk mee. Zij raakte in de put, de moed zakte in haar schoenen maar toen kwam outplacement Zwolle op het toneel. Want je weet het als de nood het hoogst is dan is de redding nabij. Outplacement Zwolle was voor mevrouw Ien van de Pas-van de Rat de reddende engel. Mevrouw werkt nu in het magazijn van de Jumbo.