Ozo leuke kleding
Image default
Bedrijven

De nieuwe Lounge Jersey 24/7 Stretch collectie van Blue Industry

De 24/7 Stretch aanduiding is een alles omvattende benaming voor diverse jersey artikelgroepen in Blue Industry.Door de rekbaarheid van de stof geniet je optimaal van je bewegingsvrijheid en sluit de kleding mooi aan.

Maak kennis met onze Lounge Jersey, een moderne variant van een Jersey met veel voordelen en vooral een optimaal draagcomfort. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het ideale basis item voor de casual, alledaagse garderobe.

Blue Industry

Elk Blue Industry-ontwerp wordt ondersteund door een nuchter gevoel voor design: eigenwijs, maar niet frivool, goede basisartikelen maar zeker niet saai. Blue Industry positioneert zich tussen casual en formele kleding. Blue Industry is niet trendzettend, maar altijd herkenbaar aan haar eigen handschrift.

Ontspannen elegantie en een kleurenpalet van aardetinten, bleke hemelsblauw en zongebleekte vakantiekleuren doordringen de sfeer van de lente/zomer ’21 collectie.

Lichtgewicht zomerstoffen, waaronder Lounge Jersey, biologisch katoen en 100% linnen, bieden gracieus bewegingsvrijheid en geven comfort wear een nieuwe dimensie in een nieuw tijdperk.

Het beeld van strak in pak bestaat niet meer, de broek is losser en de taille met trekkoord heeft de overhand, omdat de drager het comfort op de eerste plaats zet. Dat betekent uiteraard niet dat je er niet verzorgd uit kan zien.

Een paar vrolijke bloemenprints worden toegepast op overhemden, polo’s en korte broeken, die overal positiviteit brengen.

Een scala aan kleuren, texturen en stoffen, de nieuwste Blue Industry-collectie is geïnspireerd op een veranderende maatschappij, waar we op andere plekken en manieren werken. 

Shop nu de nieuwe collectie in de webshop van Blue Industry.