Ozo leuke kleding
Image default
Woning en Tuin

Ben je op zoek naar een It’s about RoMi, Madam Stolz,

Madam Stolz, HKliving en Urban Cotton Amsterdam webshop inéén? We raden je aan eens een kijkje te nemen op deens.nl.

De Nederlandse meubel en accessoire winkel Deens heeft veel It’s about RoMi lampen in de collectie. We noemen de Belfast: een ijzeren uittrekbare wandlamp in wit, grijs of zwart. De Amsterdam is een verstelbare, hippe tafel- / bureaulamp met een grote stoffen kap. Qua kleur zijn er veel mogelijkheden: zand-grijs, lichtgrijs, donkergrijs, donkerlinnen, lichtlinnen en zwart. Een laatste voorbeeld is de staande lamp Boston. Boston is 1,60 meter hoog, heeft een ranke vormgeving en is gemaakt van ijzer en katoen. Ook bij dit model zijn er tal van opties wat betreft kleur van de kap. Aanvullend op de hierboven opgesomde tinten, kun je kiezen voor wit of taupe.

Voor een modern of juist klassiek wandkleed kun je zeker terecht op deens.nl. HKliving, Madam Stolz en Urban Cotton Amsterdam zijn labels die we aanbevelen. De variëteit is enorm. Er zitten ronde kleden van palmblad tussen en ook rechthoekige katoenen kunstwerken in een houten frame. De afbeeldingen zijn soms realistisch, dan weer figuratief of abstract. Onze voorkeur gaat uit naar een non-figuratief wandkleed van Urban Cotton Amsterdam en dan specifiek het ontwerp met de naam Drops. Blauw, zwart en goud zijn de hoofkleuren van deze 190 bij 145 bij 0,2 cm grote muurdecoratie. De stijl wordt wel omschreven als New York loft: stoer, industrieel, stijlvol én kunstzinnig.

Dit artikel sluiten we af met een korte beschrijving van HKliving koffiemokken. Daar kun je er nooit genoeg van hebben toch? Drink jij het liefst cappuccino, espresso, americano of ristretto? Er zitten vrolijk gekleurde bekers en kopjes voor je bij! Laten we de theedrinkers trouwens niet vergeten. Deens.nl heeft een aantal sets van twee theemokken in retro stijl in de aanbieding. Iedere mok is met de hand gemaakt, dus uniek. Het keramiek dat gebruikt wordt, was in de jaren ’70 van de vorige eeuw erg populair. Dankzij HKliving smaakt je kop koffie of thee voortaan nog lekkerder!

https://www.deens.nl/nl/