Ozo leuke kleding
Image default
Bedrijven

Led Design Holland in Breda biedt het complete pakket: een lichtplan op maat, A-kwaliteit ledlampen

Als u binnenkort de overstap op led maakt, is het aan te raden een expert in te schakelen. Een ervaren vakman die weet welke armaturen in een bepaalde ruimte nodig zijn. Industriele LED verlichting is immers niet hetzelfde als kantoorverlichting LED of winkelverlichting LED. Een bedrijf dat goede van minder goed leds kan onderscheiden. Iemand die technisch onderlegd is en ledlampen snel en op professionele wijze voor u ophangt. Led Design Holland, we zullen de firma hierna ook aanduiden met LDH, voldoet aan alle hierboven genoemde eisen. We lichten drie recente led-projecten van LDH toe.

Voor Van Esch Tweewielers in Heeswijk Dinther – de fietsenspeciaalzaak is een begrip in de wijde omgeving – werd een energiebesparende berekening gemaakt. Van Esch kreeg tips in verband met de aanvraag van de Energie Investeringsaftrek 2021. Deze overheidssubsidie levert een mooie belastingverlaging op.

Pon Logistics in Almere is een internationale service- en handelsorganisatie. Dit Nederlandse familiebedrijf is in 1895 opgericht. Na het betreden van de Amerikaanse marine passagiersscheepvaart markt is Pon uitgegroeid tot een wereldspeler van formaat. Alle lampen in het warehouse in Almere zijn door Led Design Holland vervangen door zuinige led exemplaren. De lampen branden stuk voor stuk 100.000 uur. Aan de bestaande lichtlijnen is niets veranderd, want die functioneren prima. Dankzij LDH bespaart Pon voortaan 49% op de energierekening. Het geïnvesteerde bedrag is in circa 3 jaar helemaal terugverdiend.

Your Business Online Bosschenhoofd schakelde Led Design Holland in eerste instantie in voor advies over bepaalde lampen. Het social media bureau was net verhuisd en wilde het nieuwe pand aankleden met moderne lampen in industriële stijl. Na het maken van een 3D lichtplan en het inkopen van de leds, heeft het LDH-team alle lampen gemonteerd. Bent u nieuwsgierig hoe een en ander eruit ziet? Op www.leddesignholland.nl staan foto’s.

Uit het bovenstaande kunt u opmaken dat Led Design Holland een allrounder is. Een kantoor, winkel met showroom of grote industriële hal aankleden met duurzame ledlampen: LDH regelt het. Wilt u gebruik maken van het dienstenpakket van deze led-specialist? We geven u de contactgegevens.

Led Design Holland Weidehek 64D 4824 AS  Breda

telefoon: 076 – 888 3300 email: info@leddesignholland.nl

https://www.leddesignholland.nl