Ozo leuke kleding
Image default
Woningen

De vastgoedexploitant levert diensten in alle segmenten van de vastgoedmarktDe vastgoedexploitant levert diensten in alle segmenten van de vastgoedmarkt, bestaat en ontwikkelt zich al meer dan negen jaar met succes. Diensten: Verkoop van onroerend goed.
Appartementen in nieuwe gebouwen en op de secundaire markt; elite onroerend goed. Verkoop van percelen, commercieel onroerend goed. Verkoop en ontwikkeling van investeringsprojecten. Volledige juridische ondersteuning. Het bedrijf levert al meer dan negen jaar diensten in alle segmenten van de vastgoedmarkt.
Gedurende deze tijd hebben de meest betrouwbare ontwikkelaars ons de vorming van verkoopafdelingen van hun vertegenwoordigingskantoren toevertrouwd, vertrouwend op onze ervaring en een team van professionals.
We organiseren het proces van het creëren van onroerend goed volledig – van de selectie van de bouwplaats tot de ingebruikname van het object.
Ons makelaarskantoor fungeert als schakel tussen de samenleving en de ontwikkelaar, de opdrachtgever is de spilfiguur in de onderneming.
We voeren een beleid van gelijke kansen voor alle klanten en leggen duidelijk alle eisen van onze klanten vast aan de kwaliteit van onroerend goed.

De belangrijkste richting van ons bedrijf is de verkoop van huizen en appartementen. Met een positieve ervaring met investeren in onroerend goed, bieden wij de koper waardige objecten aan. Voor de koper zijn de basisdiensten van ons bureau gratis. We komen onze verplichtingen volledig na. Samenwerking met ons is voordelig!

 

 

Huis te koop

 

https://be.propenda.com/