Ozo leuke kleding
Image default
Onderwijs

Voor de beste online zakelijke taalcursus gaat u naar The Square Mile.

Via programma’s als Zoom om MS Teams een nieuwe taal leren, is helemaal van deze tijd. Het bespaart veel reistijd en -geld. Taleninstituut The Square Mile heeft veel ervaring met het geven van taaltrainingen via internet. De opleiders spreken talen als Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees en Spaans vloeiend. Voor Chinees, Russisch, Arabisch, Pools en Turks kunt u ook aankloppen bij The Square Mile. Hoe de cursus er concreet uitziet en hoelang deze duurt, bepaalt u zelf in overleg met de u toegewezen trainingsmanager. Vanzelfsprekend wordt rekening gehouden met de branche waarin u werkzaam bent, het jargon dat gebezigd wordt en de topics die spelen.

De trainingsmanagers zijn “ (…) de hoeksteen van uw duurzame relatie met The Square Mile.” We stellen ze aan u voor: Michelle McManus, Ingrid Helsloot, Diana Huizinga, Angela Wilson, Moninne Kellaghan, Hanneke Burger, Kristel Snellen en Kate Rose. Zij hebben allemaal een eigen aanpak en persoonlijke inbreng om tot de voor uw bedrijf geschikte taalopleiding te komen. Om de kwaliteit op een hoog peil te houden, werken de trainingsmanagers nauw samen en overleggen ze regelmatig.

Wie zijn de klanten van The Square Mile? Een terechte vraag, want het klantenbestand zegt veel over een organisatie. We noemen een paar namen: industrieel familiebedrijf VDL Group, ABN AMRO bank, veredelaar en leverancier van jonge planten Florensis, ingenieurs- en adviesbureau DGMR en Koppert Biological Systems. Over laatstgenoemde lezen we op www.thesquaremile.nl onder meer: “ (…) Koppert Biological Systems is een internationaal bedrijf dat duurzame oplossingen zoekt om de productiviteit van gewassen te verbeteren. (…) ” Koppert maakt gebruik van de subsidieregeling Tel Mee Met Taal. De tevredenheid over de taaltraining is groot.

De opsomming van klanten geeft aan dat The Square Mile van vele markten thuis is. In deze sectoren deden de taaltrainers de afgelopen jaren expertise op: de financiële sector, de publieke sector, offshore, industrie, ontwikkelingswerk, engineering en logistiek. Staat uw specifieke werkveld er niet tussen. Schroom niet om contact op te nemen met de Square Mile! Wilt u nu alvast uw taalniveau testen? Dat kan middels een handige tool op de website van dit taleninstituut.

https://www.thesquaremile.nl